hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Freespins og turnering på Dallas hos Unibet!

Freespins og turnering på Dallas hos Unibet!

Til og med den 16. september 2011 er Unibet så rause at de tilbyr alle sine kunder 5 gratis spinn på den herlige spilleautomaten Dallas! Du har derfor nå en gylden mulighet til å teste denne automaten og kanskje nyte godt av det ‘Sorte Gullet’ – akkurat som selveste JR Ewing i den populære tv-serien. Kanskje er hellet ditt så stort at millionene også ruller inn?

Dallas-turnering
Etter at du har brukt dine 5 freespins på Dallas er det kanskje på tide å hive deg med i en skikkelig Dallas-turnering. Unibet arrangerer nemlig en helnorsk turnering på Dallas hvor det ligger hele €5000 i premiepotten! Vinneren av denne turneringen stikker av med småpene €2500.

I denne turneringen er det selvsagt kun spill med ekte penger som teller, men utover dette er selve deltakelsen helt gratis. Turneringen startet i går, men avsluttes ikke før onsdag 21. september 2011 kl. 23.59. Det er derfor mer enn nok tid igjen for å stikke avgårde med en av premiene.

Den spilleren som har de 20 beste spillerundene på rad er den som stikker av med førstepremien. Dette betyr at man må spille minst 20 runder på Dallas, men når det er gjort er man automatisk med i turneringen. De 20 beste rundene er basert på hvor mye du vinner, og hvis flere spillere havner på den samme poengsummen vil den spilleren som har spilt flest runder bli rangert først av disse.

Premiefordeling
1. plass: €2,500
2. plass: €1,000
3. plass: €500
4.-13. plass: €100 hver

Stikk innom Unibet i dag, hent 5 freespins på Dallas og delta i den store Dallas-turneringen!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!