hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Freespins hos NorskeAutomater hver eneste søndag!

Freespins hos NorskeAutomater hver eneste søndag!

Fra og med nå har du mulighet til å få freespins hos NorskeAutomater hver eneste søndag. Det eneste du trenger å gjøre for å kvalifisere for tilbudet er å gjennomføre et innskudd hver 30. dag. Med andre ord, gjør et innskudd og du vil kvalifisere for freespins de neste 4 søndagene. Gjør et innskudd hos NorskeAutomater allerede i dag så vil du få 10 freespins på Elements førstkommende søndag 16.03.2014.

Har du ikke konto hos NorskeAutomater? Åpne en konto her!

Du vil få 25 freespins på Starburst umiddelbart etter å ha åpnet en konto, det er ingen krav til innskudd for å få disse.

Når du gjør ditt første innskudd vil du automatisk motta velkomstbonusen på 100% opp til 2000 kr. Sett inn 2000 kr så får du altså 4000 kr å spille med! Du vil også kvalifisere for freespins i 4 søndager fremover!

Denne søndagen vil du finne dine freespins på Net Entertainment automaten Elements. I likhet med Gonzo’s Quest så er det ikke fast rekkefølge på gevinstsymbolene på Elements, de faller helt uavhengig av hverandre. Videre likheter med Gonzo’s Quest er at symboler som danner en gevinstlinje forsvinner og blir erstattet av nye symboler som potensielt også gir gevinst. Det er på dette viset at du aktiverer bonusspillene på Elements. Få 4 gevinster på rad så får du 10 Free Falls. Hvilken type Free Falls du får avhenger av hvilke symboler som gir den 4. gevinsten: ild, jord, vann eller luft. Du får alltid 10 freespins i Free Falls modus men de forskjellige elementene aktiverer forskjellige bonuswilds som gjør det ekstra enkelt å dra inn storgevinst!

 

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!