hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Fredag den 13. kan bli din lykkedag!

Fredag den 13. kan bli din lykkedag!

Alle kunder som har gjort et innskudd før 13. september har i dag fått 13 freespins på Blood Suckers hos NorskeAutomater, så logg deg inn og gjør denne dagen til din nye lykkedag!

I Skandinavia er fredag den 13. forbundet med uflaks og uhell, mens i andre deler av verden er det en dag forbundet med flaks. Vi vil bevise at overtro ikke alltid trenger å stemme med sannheten, og at du kan vinne like mye som alle andre dager!

Alle som gjør innskudd får 13 gratisspinn!

NorskeAutomater har i dag kreditert 13 freespins på den skumle spilleautomaten Blood Suckers til alle som tidligere har gjort et innskudd til sin NorskeAutomater.com konto.

Er du en av de som ikke tidligere har gjort innskudd har du nå en ypperlig sjanse i samsvar med denne morsomme kampanjen, hvis du gjør ditt første innskudd i perioden 13. til og med 15. september vil du i tillegg til den vanlige innskuddsbonusen på 200% også få 13 freespins på mandag den 16. september klokken 16.00.

Så hva venter du på? Hvis du allerede er kunde kan du logge inn og spille dine freespins, og hvis du er en ny kunde har du nå en eksklusiv mulighet.

Registrer din konto nå, og få freespins på mandag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!