hit
        counter
Hjem / Fortune Teller

Fortune Teller

Mystikk, spåkoner og tarotkort er noen av stikkordene for spilleautomaten Fortune Teller som er utviklet av Net Entertainment gruppen. Her på siden kan du teste den ut helt gratis i en versjon som er levert av Betsafe sitt casino.

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER.

Gjør deg klar for en mystisk spilleautomat og opplev spenningen når Fortune Teller automaten starter med sine bonus utbetalinger. Denne 30 linjers maskinen har det meste man kan ønske seg i en spilleautomat, både scatters, wilds og bonusrunde. Du kan velge å spille med myntverdier mellom €0.1 og €0.50 og det er 4 innsatsnivåer for de som ønsker å spille stort.

I bonusrunden får du innpass hos spåkonen som legger frem en rekke tarotkort for deg. Kortene ligger i tre rader hvor første raden inneholder fem kort. Du klikker på ett av dem og dersom du oppnår gevinst går du videre til rad nummer to. Her er det fire kort å velge mellom og dersom du igjen treffer så får du spille om toppgevinsten. Ønsker du å prøve en automat i samme sjanger anbefaler vi Devils Delight.

I den øverste raden er det kun to kort å velge mellom og et av dem inneholder da en pen gevinst. Om du treffer eller ikke så beholder du uansett de gevinstene du får på de første to rundene. Det bør sikkert også nevnes at for å i det hele tatt komme deg til bonusrunden trenger du tre bonus/spåkone symboler etter hverandre på en enkelt gevinstlinje.

De gode gamle wild symbolene substiterer som normalt for andre symboler slik at de hjelper deg å skape en gevinstrekke. Symbolene gir også gevinst i seg selv og klarer du å få fem på rad så vinner du 7500 ganger linjeinnsatsen. Fortune Teller gir deg også muligheten til å vinne freespins. Med tre scatters på hjulene vinner du 12 gratisrunder med økte gevinster. Dette er spilleautomaten for deg som er litt overtroisk.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!