hit
        counter
Hjem / Fortune of the Pharaohs

Fortune of the Pharaohs

Følg det spennende eventyret som utspiller seg i video spilleautomaten Fortune of the Pharaohs, hvor en søken etter en pyramide endelig har gitt resultater. Pyramiden inneholder enorme rikdommer, men også noen ubehagelige overraskelser!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Fortune of the Pharaohs gir oss ulidelig spenning over 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og av funksjoner får vi et utvidet wild, Click Me bonus, scattergevinster, gratisrunder og bonusspillet Pharaohs Tomb! Mye underholdning med andre ord!

Innsats

Fortune of the Pharaohs gir oss sjansen til å satse 1-5 mynter pr. gevinstlinje og spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 5.00. Den høyeste totale innsatsen pr. spinn blir derfor på eventyrlige 500 kreditter!

Utvidet wild

Symbolet av mumien er wild/joker og er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med hvilke som helst andre ordinære symboler. Symbolet er et utvidet wild og kommer kun til syne på det 3. hjulet. At det er utvidet betyr at det dekker hele hjulet, og således gir økte sjanser for utbetalinger av gevinst.

Click Me bonus

Click Me-symbolet er symbolet som viser den arabiske eventyreren, og hvis man får 3 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene får man spille Click Me Bonus. Klikk på symbolene helt til du velger symboler som viser ‘Utbetal’. Jo flere Click Me-symboler jo høyere blir gevinstene!

Scattergevinster

Scattersymbolet er symbolet som viser sarkofagen til mumien. 3 eller flere slike i en tilfeldig posisjon på hjulene sørger for at man vinner premier. Premiene multipliseres med antall aktive gevinstlinjer og linjeinnsatsen.

Gratisrunder

Symbolet av den sorte skorpionen er gratisrunde-symbol og 3 eller flere slike i en tilfeldig posisjon på hjulene utbetaler gratisrunder. 3, 4 eller 5 slike symboler gir henholdsvis 4, 10 og 20 gratisrunder.

Bonusspill: Pharaohs Tomb

Bonussymbolet i Fortune of the Pharaohs er Anubis-statuen, og 3 eller flere slike tilfeldig plassert på hjulene starter bonusspillet Pharaohs Tomb. I bonusspillet blir vi tatt med inn i faraos eldgamle gravkammer, og her får vi se 7 gamle statuer. Statuene skjuler gevinster, og det blir din jobb å finne disse! Dette kan bli riktig så lønnsomt, for premiene multipliseres med linjeinnsats og antall aktive gevinstlinjer.

Oppsummering

Fortune of the Pharaohs gir oss alt det vi trakter etter i en spilleautomat! Wilds, scattere, bonusspill og gratisrunder sørger for en helstøpt spilleopplevelse, og hvis vi mikser dette med Sheriff Gamings upåklagelige grafikk og lydbilde er det rett og slett bare å ta av seg hatten!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!