Fortsatt WeSC-headset igjen hos Mr Green!

Forrige uke skrev vi om nyheten om at alle nye kunder som registrerte seg hos Mr Green ville få et WeSC-headset hvis de gjorde et innskudd og spilte for pengene. Nå kan Mr Green melde at det fortsett er flere slike headset igjen, og at det nå derfor er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

WeSC-headsettet er verdt omtrent 1400 kroner, og brukes av flere profesjonelle DJ’er som f.eks. DJ Axwell! Med en slik verdi er det rimelig selvsagt at dette headsettet har en suveren lyd, og vil være en nytelse å ha for enhver musikkentusiast.

Hvordan få tak i WeSC-headsettet?
Som sagt så er det kun nye kunder som vil motta denne bonusgaven. Det eneste du trenger å gjøre er dermed å registrere deg som ny kunde hos Mr Green, setter inn minst 500 kroner og spiller for hele dette beløpet.

Denne kampanjen vil fortsette frem til midnatt 30. september, så det er derfor ingen grunn til ikke å ta sjansen på dette fantastiske tilbudet.

Vilkår
Pr 12.09.2011 er det 110 headset igjen, og denne forlengede kampanjen starter idag kl. 12.00 og slutter 30. september. Det er som sagt førstemann til mølla, og kampanjen gjelder kun for nye kunder som skyter inn minst 500 kroner på sin Mr Green konto. Ingen former for juks tillates, og det er derfor ingen grunn til å forsøke å registrere nye kontoer hvis man har en fra før. Mr Green forbeholder seg derfor retten til å få tilsendt ID-opplysninger slik at de kan hindre at uekte kontoer lages.
Mr Greens omsetningsvilkår gjelder også for denne kampanjen, noe som betyr at du må omsette ditt innskudd (minimum 500,-) 35 ganger for å kunne motta ditt WeSC-headset. Hvis balansen er spilt ned til 0,- er omsetningskravet forsvunnet.

Registrer deg som kunde hos Mr Green og få ditt WeSC-headset i dag!