hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Fortsatt WeSC-headset igjen hos Mr Green!

Fortsatt WeSC-headset igjen hos Mr Green!

Forrige uke skrev vi om nyheten om at alle nye kunder som registrerte seg hos Mr Green ville få et WeSC-headset hvis de gjorde et innskudd og spilte for pengene. Nå kan Mr Green melde at det fortsett er flere slike headset igjen, og at det nå derfor er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

WeSC-headsettet er verdt omtrent 1400 kroner, og brukes av flere profesjonelle DJ’er som f.eks. DJ Axwell! Med en slik verdi er det rimelig selvsagt at dette headsettet har en suveren lyd, og vil være en nytelse å ha for enhver musikkentusiast.

Hvordan få tak i WeSC-headsettet?
Som sagt så er det kun nye kunder som vil motta denne bonusgaven. Det eneste du trenger å gjøre er dermed å registrere deg som ny kunde hos Mr Green, setter inn minst 500 kroner og spiller for hele dette beløpet.

Denne kampanjen vil fortsette frem til midnatt 30. september, så det er derfor ingen grunn til ikke å ta sjansen på dette fantastiske tilbudet.

Vilkår
Pr 12.09.2011 er det 110 headset igjen, og denne forlengede kampanjen starter idag kl. 12.00 og slutter 30. september. Det er som sagt førstemann til mølla, og kampanjen gjelder kun for nye kunder som skyter inn minst 500 kroner på sin Mr Green konto. Ingen former for juks tillates, og det er derfor ingen grunn til å forsøke å registrere nye kontoer hvis man har en fra før. Mr Green forbeholder seg derfor retten til å få tilsendt ID-opplysninger slik at de kan hindre at uekte kontoer lages.
Mr Greens omsetningsvilkår gjelder også for denne kampanjen, noe som betyr at du må omsette ditt innskudd (minimum 500,-) 35 ganger for å kunne motta ditt WeSC-headset. Hvis balansen er spilt ned til 0,- er omsetningskravet forsvunnet.

Registrer deg som kunde hos Mr Green og få ditt WeSC-headset i dag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!