hit
        counter
Hjem / Forrest Gump

Forrest Gump

Spilleautomaten Forrest Gump er basert på den fantastisk populære og gode filmen med det samme navnet! Vi møter en rekke av de kjente og etterhvert kjære karakterene når symbolene spinner over skjermen. Life is a box of chocolate. You never know what you’re gonna get…

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

Forrest Gump er en automat fra Cryptologic som har 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer. Av funksjoner kan automaten tilby oss wilds, scattere, Box of Chocolate Feature, Run Forrest Run Feature og Hollywood Jackpot!

Innsats

I Forrest Gump har man virkelig muligheten til å satse mye penger ettersom man kan satse alt fra 0.01 til 20.00 pr. linje! Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på 500 kreditter!

Wild

Wildsymbolet, eller jokeren, er symbolet av Forrest som sitter på benken. At det er en joker innebærer at den kan inngå i kombinasjoner bestående av hvilke som helst symboler med unntak av scattersymbolet. Wildsymbolet er bare tilgjengelig på hjulene 2, 3 og 4, og hvis symbolet blir en del av en vinnende kombinasjon blir gevinsten doblet i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Scatter

Scatteren er symbolet av sjokoladeesken, og dette er et symbol som utbetaler gevinst uansett hvor det havner på hjulene. I tillegg til gevinst får man også muligheten til å spille bonusspillet Box of Chocolates Feature hvis man får 3 eller flere slike symboler i en tilfeldig posisjon.

Box of Chocolate Feature

I utgangspunktet har man vunnet 5 sjokoladedropp når man kommer til denne bonusen, men man får allikevel muligheten til å velge blant sjokoladeesker for å vinne flere. Når man har fått det totale antallet sjokoladedropp får man se konfektbiter ramle ned i en rutenett, og hvis man får 3 like sjokolader får man utbetalt tilsvarende det som står oppgitt i utbetalingstabellen på siden av rutenettet. Fin funksjon med gode gevinster.

Run Forrest Run Feature

Dette bonusspillet starter når man får 3, 4 eller 5 fotballsymboler på en aktiv gevinstlinje fra hjulet til venstre og mot høyre. Det som da skjer er at man skal forsøke å hjelpe Forrest med å løpe inn til en touchdown i amerikansk fotball. Man klikker på Run for å starte og deretter høyre eller venstre for å forsøke å unngå å bli taklet. For hver tiende yard man springer vinner man gevinster, og man får løpe helt til man blir taklet. Klarer man en touchdown får man i tillegg til gevinstene også en touchdown-bonus!

Hollywood Jackpot

Jackpottspillet Hollywood Jackpot starter tilfeldig og kan således ikke utløses av bestemte kombinasjoner på hjulene. I dette spillet kan man se 5 forskjellige jackpottnivåer, og man skal samle poeng ved å klikke på filmruller for å forsøke å klatre til neste nivå. Man har fire valg for hvert nivå, og hvis man klarer poengsummen til neste nivå får man fire nye valg der. Man får fortsette å velge helt til man ikke klarer grensen eller til man klarer hovedjackpotten Blockbuster Jackpot! Denne jackpotten finner man også i andre spilleautomater, deriblant Ferris Bueller´s Day Off!

Oppsummering av Forrest Gump

I Forrest Gump får vi en kjent og kjært gjensyn med en av filmhistoriens mest populære karakterer. Automaten gjør ikke skam på filmen og gjennom bonusspillene og de øvrige funksjonene blir vi tilbudt meget bra underholdning! Tommel opp!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!