hit
        counter
Hjem / Flash

Flash

I spilleautomaten Flash fra Cryptologic får vi bli nærmere kjent med superhelten som kan bevege seg superraskt og som rett og slett utfordrer flere av de fysiske lovene vår verden er underlagt! Med Flash’ hjelp kan du kanskje klare å løpe inn et par solide gevinster!

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

Spilleautomaten Flash gir oss lynende rask underholdning over 5 hjul, 4 rader og hele 50 gevinstlinjer! Automatens forskjellige funksjoner består av Bonus Bet, wild, scatter og et vanvittig kult bonusspill med free spins! Du får en oversikt over våre øvrige superheltspill her.

Innsats og Bonus Bet

Flash har hele 50 gevinstlinjer med muligheten til å sette høye innsatser! Innsatsen på gevinstlinjene kan varieres fra 0.01 til hele 20 kreditter, og dette gir en maksimal innsats på vanvittige 1.000 kreditter! Hvis man i tillegg har Bonus Bet aktiv vil den høyeste innsatsen være på 1.200 kreditter – da begynner det virkelig å svinge!

Bonus Bet er en funksjon som sørger for at det legges til 10 kreditter for hver kreditt man har satset, samt at alle linjene aktiveres. Normalt vil man med 50 linjer og en innsats på 5 kreditter betale 250, men hvis man aktiverer Bonus Bet blir regnestykket slik: 50 x 5 kreditter + 50 kreditter (Bonus Bet) – 300 kreditter. Man må også spille med Bonus Bet aktivert for å kunne starte bonusspillet.

Wild og Speedster Wild

Det er selveste Flash i egen person som er wildsymbol/joker, og det innebærer at det kan erstatte alle ordinære symboler og danne vinnende kombinasjoner sammen med disse. Alle gevinster man vinner med hjelp fra wildsymbolet blir multiplisert med opp til 3! I basisspillet kan man av og til se at vanlige symboler forandre seg og blir til wilds – såkalte Speedster Wilds! Super funksjon som kan gi store utbetalinger.

Scatter

Flash-logoen fungerer som scatter, og er merket ‘Scatter’. Symbolet vil derfor utbetale gevinst uansett hvor det havner på hjulene og uansett om det er en del av en aktiv gevinstlinje eller ikke. Scattergevinsten er avhengig av størrelsen på innsatsen, og hvis man får 2, 3, 4 eller 5 scattere vinner man en gevinst hvor innsatsen blir multiplisert med henholdsvis 2, 5, 15 og 100!

Bonusspillet Rogues Feature

For å starte bonusspillet må man få 3 eller flere bonussymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene, og bonusspillet er bare tilgjengelig hvis man spiller med Bonus Bet aktivert. Bonusspillet er lagt opp slik at man får 12 gratis runder, i tillegg til at man må velge én av tre forskjellige funksjoner som skal være aktiv i løpet av gratisrundene. De tre funksjonene kalles Captain Cold, Mirror Master og Gorilla Grodd. I tillegg til dette gir gevinster i bonusspillet hvor et wildsymbol er en del av den vinnende kombinasjonen en multiplisering av gevinsten på opptil 10x!

Velger man Captain Cold-funksjonen i gratisrundene vil Captain Cold fryse wildsymboler som dukker opp! Disse vil da utvide seg og dekke hele hjulet, samt at de øvrige hjulene vil spinne en ekstra gang mens wildhjulet står i ro!

Mirror Master-funksjonen er skikkelig spennende! Etter et tilfeldig spinn vil Mirror Master ta deg med på en liten tidsreise og spille de fire siste gratisrundene på nytt! Tenk bare hvis man har vunnet noen store gevinster da…

Velger man Gorilla Grodd vil han plassere et wildsymbol på en tilfeldig plass for hver gratisrunde.

Oppsummering av Flash

Flash er en utrolig bra superhelt, og det samme kan vi saktens si om spilleautomaten som bærer det samme navnet. Spilleautomaten Flash er en automat som har det aller meste: muligheten til store innsatser, flere wilds, scattergevinster og et utrolig tøft bonusspill bestående av gratisrunder hvor man kan velge mellom forskjellige bonusfunksjoner – suverent!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!