hit
        counter
Hjem / Ferris Bueller´s Day Off

Ferris Bueller´s Day Off

I spilleautomaten Ferris Bueller’s Day Off får vi oppleve spilleautomatutgaven av filmen som bærer det samme navnet, men bedre kjent på norsk under tittelen Skulk Med Stil! Filmen hadde Matthew Broderick i hovedrollen, og i automaten får vi mye av den samme moroa som filmen inneholdt!

Dette spillet er ikke tilgjengelig lenger

Spilleautomaten Ferris Bueller’s Day Off er laget av utvikleren Cryptologic og består av 5 hjul, 3 rader og 25 linjer. Funksjonene automaten har er wilds, scattere, freespins, Kick The Car Feature samt funksjonen Fake The Parents og Hollywood Jackpot! Mye underholdning er i vente på denne automaten med andre ord!

Innsats

I denne automaten kan man satse alt fra 0.05 til 5.00 pr. linje, og den høyeste mulige innsatsen blir derfor på 125 kreditter.

Wild

Wildsymbolet/jokeren er et symbol som kan være en del av kombinasjoner bestående av andre symboler. I denne automaten er dette symbolet representert av Ferris Bueller’s Day Off logoen. Dette symbolet kommer kun til syne på hjulene 2, 3 og 4 og kan erstatte alle symboler med unntak av scattersymbolet. Hvis wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon blir gevinsten doblet i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Scatter

Scattersymbolet i Ferris Bueller’s Day Off er Save Ferris-symbolet. Dette symbolet gir utbetaling uansett hvor det havner på hjulene, og er således ikke avhengig av å følge noen gevinstlinjer. Får man i tillegg 3 eller flere av dette symbolet starter bonusspillet Fake The Parents.

Fake The Parents

I Fake The Parents skal man selv «bygge» et antall free spins man vinner, samt en gevinstmultiplikator som alle gevinstene i gratisrundene blir multiplisert med. Hvis man vinner den samme funksjonen på nytt i gratisrundene vinner man det samme antallet runder samt lik multiplikator.

Kick The Car Feature

Kick The Car starter når man får bil-symbolet og symbolet av Cameron samtidig på henholdsvis hjul 2 og 4. Man skal da trykke på Go for å få Cameron til å sparke bilen slik at hastigheten på speedometeret øker. For hvert spark Cameron gjør øker hastigheten på bilen. Gevinsten blir til slutt innsatsen multiplisert med den verdien som står oppgitt på speedometeret. Denne bonusrunden kan ikke startes fra gratisrundene.

Hollywood Jackpot

Hollywood Jackpot er et jackpottspill som starter helt tilfeldig mens man spiller. Man får se 5 forskjellige jackpottnivåer og man får gjøre fire valg for å forsøke å samle så mange poeng at man klatrer til neste jackpottnivå. Klatrer man opp på neste nivå får men fire nye valg for å forsøke å nå neste nivå. Det øverste nivået inneholder Blockbuster Jackpot, som er den største av jackpottene!

Oppsummering av Ferris Bueller’s Day Off

Spilleautomaten Ferris Bueller’s Day Off er en innholdsrik automat hvor man finner de funksjonene man er ute etter i en spilleautomat, og da tenker vi på wilds, scattere, gratisspinn, bonusspill og et jackpottspill! Det er rett og slett bare å spinne i vei!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!