hit
        counter
Hjem / Fantastic Four

Fantastic Four

Snurr hjulene og vinn penger! Enda en tegneserieinspirert spilleautomat er på plass her på siden og her får du prøve deg på superheltspillet Fantastic Four. Spillet er utviklet av Cryptologic og basert på de populære tegneseriefigurene fra Marvel og demoen nedenfor kan du prøve helt gratis.

DETTE SPILLET ER IKKE LENGER TILGJENGELIG

Fantastic Four er den ultimate spilleautomaten for alle tegneseriefans og her treffer du faktisk fem forskjellige superhelt-figurer som kan hjelpe deg med å vinne penger. Mr.Fantastic, Invisible Woman, Human Torch, The Thing og Dr. Doom er Marvel karakterene som har fått plass i Fantastic Four slotmaskinen og alle disse kan være nøkkelen til en ekstra god bonusutbetaling.

Bonusrunden i Fantastic Four kommer du til ved å få tre scattersymboler som kan være hvor som helst på hjulene og ikke overraskende er det logoen som består av en runding med et firetall i som står for dette symbolet i spillet. Når innpass i bonusspillet er vunnet får du valget mellom fem forskjellige ekstraspill:

Invisible Woman bonus feature gir deg 10 gratis spinn på hjulene hvor alle gevinster blir tredoblet i forhold til vanlig utbetalingsplan. Flere gratisrunder deles ut dersom du får Invisible Woman på hjul nummer 2 i løpet av rundene.

Mr.Fantastic bonus feature er en annen valgmulighet og denne gir deg 15 freespins med doblede gevinstutbetalinger. Hvis Mr.Fantastic dukker opp på det første hjulet i en gevinstkombinasjon blir dette hjulet «wild» i alle resterende gratisrunder.

Human Torch bonus feature gir spilleren 10 gratisrunder med 3x multiplier. Her kan du få wild symboler lagt til alle hjulene i løpet av dine freespins.

The Thing bonus feature er en annen variant som passer ekstra godt for deg som liker å gamble stort. Du får 15 gratisrunder hvor det hver runde skapes en egen multiplier. Denne kan variere fra 2x og opp til 10x for hver runde.

Dr.Doom bonus feature kompleterer listen over valgmuligheter og her er ikke antallet gratisrunder forhåndsbestemt. Alle gevinster ganges med tre og hjulene fortsetter å spinne på casinoets regning fram til Dr.Doomsymbolet lander på hjul nummer 5.

Du har altså fem valgmuligheter i bonusrunden og hvert alternativ har sine positive og negative sider. Sannsynligvis finner du fram til din favoritt etter å ha gjort dine egne erfaringer. Noen av de generelle tingene bør vel også nevnes, og til å begynne med så ser man raskt at Fantastic Four automaten er utstyrt med 25 gevinstlinjer. Dette gir rom for mange forskjellige kombinasjoner og slik som det ofte gjør, så fører dette til at man opplever en større sannsynlighet for at man skal klare å matche symboler på ihvertfall noen av linjene.

Som i mange av de andre Marvel spilleautomatene er det også en progressiv jackpot i Fantastic Four. Dette er den vanlige Marvel Jackpotten som utløses helt tilfeldig. Du trenger altså ikke å oppnå noen spesielle symbolkombinasjoner for at jackpotten skal utløses. I gratisversjonen ovenfor er det ikke mulig å se jackpotsummene, men disse ser du når du spiller for ekte penger, for eksempel hos Betsafe

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!