hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Få et fantastisk headset hos Mr Green!

Få et fantastisk headset hos Mr Green!

Vi har i samarbeid med Mr Green gleden av å kunne dele ut 40 fabelaktige headset til nye spillere som registrerer seg som kunde hos selskapet via våre sider!

Du leste rett! Registrer deg hos Mr Green via våre linker for å få muligheten til å få ett av 40 herlige headset av typen WeSC ‘Bassoon’ til en verdi av hele 1400 kroner, i tillegg til 20 gratisrunder på spilleautomaten Mega Joker! Det eneste som kreves er et innskudd på 300 kroner den første gangen du setter inn penger – et beløp du i tillegg får 100% bonus på, noe som betyr at du får 600 kroner å spille for!

Hvordan får tak i et WeSC ‘Balloon Headset?
Denne kampanjen fra NorskeSpilleautomater.com er en eksklusiv og begrenset kampanje som vi tilbyr til alle nye kunder som registrerer seg hos Mr Green via våre sider. Det ligger totalt 40 WeSC ‘Bassoon’ headset i potten, og det er derfor førstemann til mølla som gjelder!

Registerer deg som kunde hos Mr Green via denne linken og sett inn 300 kroner på ditt første innskudd.

Stor gavepakke
Du mottar da en gavepakke som består av 1 stk WeSC ‘Bassoon’ headset, 100% bonus på innskuddet (altså 300 kr. ekstra å spille for, totalt 600 kroner) og 20 gratisrunder på den norske spilleautomat-favoritten Mega Joker! Som nevnt tidligere har headsettet alene en verdi på 1400 kroner og brukes av DJ-størrelser som bl.a. DJ Axwell. Innskuddsbonusen gjelder helt opp til 3000 kroner, så hvis du ønsker å sette inn mer penger for å utnytte deg av innskuddsbonusen er dette selvsagt fullt mulig.

NB! Kun de første 40 som registrerer seg som kunder hos Mr Green får headset, og tilbudet opphører når alle gavene er delt ut.

Regler og vilkår
Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder i denne kampanjen, og den gjelder kun for nye kunder som registrerer seg hos Mr Green i kampanjeperioden og som gjør et innskudd på minimum 300 kroner. Kampanjen løper helt til det er tomt for headset, og hos Mr Green tillates det bare en konto pr. person og husstand. Kunder som har kontoer fra tidligere vil ikke motta headset hvis en ny konto åpnes. Forøvrig forbeholder vi oss retten til å få tilsendt opplysninger som innebærer en bekreftelse av identitet slik at uekte kontoer ikke blir laget. Vi vil også få bekreftet om alle som deltar er over 18 år, samt at vi kan ha et behov for kontroll av innskudd, identitetsopplysninger og opplysninger angående adresser.

WeSC-headsettet leveres med en Mr Green logo på siden og blir levert i løpet av 3 uker. Headsettet leveres i både hvit og svart, men vi har ingen mulighet til å påvirke eller avgjøre hvem som får hvilken farge.

Opprett en konto hos Mr Green i dag og motta et WeSC ‘Bassoon’ headset, 100% innskuddsbonus inntil 3000 kroner og 20 gratisrunder på Mega Joker!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!