Få dager igjen av vår eksklusive konkurranse!

apple

Nå er det kun dager igjen av vår eksklusive konkurranse med Karamba hvor vi skal dele ut en iPad til en verdi av 5000 kroner, alt du trenger å gjøre er å sette inn penger og spille hos Karamba fram til 16. mai.

Vinneren trekkes på selveste nasjonaldagen, og vil få kreditert sin spillerkonto €600. Du kan selv selv velge om du vil spille med pengene, eller ta de ut og kjøpe en iPad for de – enkelt og greit. Det aller beste med denne konkurransen er at den er eksklusiv, og gjelder kun for kunder fra NorskeSpilleautomater – det betyr at om du setter inn 200 kroner i dag så er vinnersjansene dine store. Så langt i konkurransen har kun 9 spillere kvalifisert seg – det betyr at du har 1/10 vinnersjanse om du gjør ditt innskudd nå i dag.

Vi elsker å forhandle fram og arrangere eksklusive konkurranser og kampanjer for våre lesere – og ønsker også å kunne gjøre dette i framtiden. Så hva venter du på? Sett inn noen kroner i dag, og prøv lykken på et av Karambas mange spennende spilleautomater. Er du heldig kan du vinne stort i tillegg til å være med i trekningen av en iPad!

Gjør et innskudd nå!