hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Enorm jackpot på 90 millioner hos Luckland!

Enorm jackpot på 90 millioner hos Luckland!

Mega-Moolah-jackpot

Det er herlige dager i nettcasinoene og en av de aller viktigste årsakene til akkurat dét er at jackpotten på spilleautomaten Mega Moolah har bikket vanvittige 90 millioner kroner!

Det er ikke så ofte man ser så store jackpotter som dette, men på automaten Mega Moolah har den progressive jackpotten fått vokse i fred over en lengre periode og resultatet av det ser vi nå! Har du råd til å la være?

90 millioner kan bli dine!

Du har altså muligheten til å vinne den enorme jackpotten på over 90 millioner kroner og det kan du blant annet gjøre hos Luckland! Du har akkurat like stor sjanse som alle andre til å vinne denne megapremien, og det er derfor nærmest for dumt å ikke prøve.

Vi befinner oss på den afrikanske savannen i Mega Moolah og der kan det sannelig være godt å være – i hvert fall når man kan vinne penger som dette. Spillet er helt enkelt og du trenger ingen spesielle kombinasjoner for å vinne jackpotten.

Du får nemlig sjansen til å vinne jackpotten i bonusspillet, og dette bonusspillet aktiveres av seg selv helt tilfeldig når du spinner hjulene. Det er derfor bare å krysse fingrene for at det skjer når det er nettopp du som spiller.

Det som da skjer er at du får muligheten til å spinne et lykkehjul og der kan du vinne én av fire forskjellige jackpotter – og Mega Progressive Jackpot er nå altså på over 90 millioner skinnende norske kroner!

Registrer deg hos Luckland nå og prøv selv!

1000 euro i velkomstbonus og 30 freespins!

Om du ikke har spilt hos Luckland tidligere så har du nå i hvert fall to gode grunner til å gjøre det. Det er ikke bare jackpotten som venter på deg, men også en suveren velkomstbonus som beløper seg til 1000 euro og hele 30 freespins.

Du kan altså sikre deg opptil 1000 euro fordelt på dine tre første innskudd, og når du har satt inn penger for første gang får du i tillegg 30 freespins på Starburst.

Les mer om bonusen hos Luckland her.

Lykke til!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!