hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Elements: The Awakening – Fra Net Entertainment

Elements: The Awakening – Fra Net Entertainment

Vi har lenge visst om Net Entertainments kommende spilleautomat Elements: The Awakening, men nå har vi endelig funnet tak i en liten videosnutt som virkelig gir oss et innblikk i hva vi kan forvente oss!

Elements: The Awakening skal altså lanseres i Net Entertainment casinoer om ikke lang tid, og vi har gravd fram litt informasjon om denne spennende spilleautomaten som snart er på trappene! Vi forventer at en betaversjon vil lanseres hos Betsafe kort tid i forkant av lanseringen.

Se Elements: The Awakening her!

Elements: The Awakening
Net Entertainment ser ut til å ha gått tilbake til livets og naturens vugge hvis vi ser på automaten Evolution de slapp for en stund siden, samt den kommende automaten Elements: The Awakening. Elements: The Awakening skal etter sigende slippes den 4. desember i år, og da er det altså under en måned igjen. Tittelen kan antyde at det er de fire elementene, ild, luft, vann og jord, som står sentralt i denne automaten, og at det derfor vil være store krefter i sving i denne video spilleautomaten.

Vi har prøvd å grave litt rundt for å se hva vi kan forvente oss av automaten, og det vi har funnet virker lovende. Det ryktes om at dette skal være en av de mest ambisiøse utgivelsene fra Net Entertainment, og at funksjonene som finnes i automaten skal være av høy kvalitet. Vi har lagt ut en video av Elements: The Awakening her, og den er lagt ut av Net Entertainment selv, og her ser det ut til at vi får en spenstig automat som kan by på utrolig mye spenning. Vi kan i videoen se at automaten grafisk sett kan minne om Evolution, og allerede der er listen lagt høyt.

Av funksjoner så skal Elements: The Awakening inneholde et såkalt Energy Meter som forteller om hvilket element som venter i bonusspillet. Det skal også finnes 4 typer forskjellige wilds, etter de fire forskjellige elementene, i tillegg til 4 forskjellige gratisrunde spill, eller Free Falls, som hver har sine spesialiteter. Avalanche-funksjonen som vi kjenner fra Gonzo’s Quest skal også være tilstede.

Alt i alt kan de se ut til at vi har noe stort i vente, og at julaften kommer tidlig i år for oss som elsker spilleautomater. Selv om lanseringsdatoen er satt til 4. desember, bruker en betaversjon å være tilgjengelig på Betsafe én uke tidligere. Så hvis vi setter en uoffisiell dato til rundt 27. november, så har vi noe å se frem til i den nærmeste fremtid!

€150 + 50 freespins i Betsafe Bonus til nye kunder

Elements: The Awakening kommer som sagt trolig som betaversjon hos Betsafe i den siste uken i november, og hvis du vil ha en tidlig smakebit med ekte penger er det bare å fikse en konto der nå! Registrerer du en Betsafe-konto via NorskeSpilleautomater får du en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil €150 + 50 gratisrunder på Jackpot 6000! Da er det vel ingenting å vente på da? Vær klar til Elements: The Awakening kommer!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!