hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Ekstra bonuser for Thunderstruck II hos Betway

Ekstra bonuser for Thunderstruck II hos Betway

Betway tilbyr sine spillere av Thunderstruck II to ekstra bonuser. Hvis du låser opp funksjonen kan du innkassere noen fantastiske gevinster. Hvis du treffer 20 bonusrunder vil du aktivere Great Hall of Spins. Great Hall of Spins er en funksjon som gir deg full kontroll over alle dine fremtidige bonusrunder. Du får til og med velge hvilke funksjoner du spiller.

Belønning: 10.000 lojalitetspoeng

Du aktiverer Gold prestasjonen når du får fem på rad av hvert enkelt symbol på en enkelt spillelinje. Det vil si at om du får fem symboler av Tor på en spillelinje, så kan du markere det på listen din. Når du får fem symboler av Odin, så markerer du også dette, etc. Dette gjelder også for Fem Ess osv. helt du har fått hele gjengen. Det flotte er at fremdriften din blir lagret mens du spiller. Det vil si at du kun trenger å få fem symboler med Odin på rad bare én gang, slik at du ikke mister fremdriften din når du avslutter spillet.

Belønning: 250.000 lojalitetspoeng

Thunderstruck II er en 5-hjuls automat med 243 spillelinjer, en mengde med scattere, wilds og voksende wilds. Spillet har også fire forskjellige bonuser, en rekke freespins gevinster, 2x-6x multiplikator.

Og som om ikke det var nok – Thunderstruck II har en Wildstorm-funksjon med tilfeldig aktivering, hvor du får Held wild-hjul, samt en splitter ny struktur av spillerprestasjonen – noe som gir deg muligheten til å bli Thunderstruck VIP.

Kjemp om Thunderstruck II bonusene hos Betway!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!