hit
        counter
Hjem / Ed’s Venture

Ed’s Venture

I video spilleautomaten Ed’s Venture følger vi en utenomjordisk familie som stikker avgårde på ferie til en annen spennende planet! Når de endelig kommer frem blir det høy party-faktor og den rolige planeten forvandles totalt!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Ed’s Venture er en video spilleautomat fra Sheriff Gaming tilbyr oss interplanetarisk underholdning over 5 hjul og 20 linjer, og som kan tilby oss funksjoner som wildhjul, Click Me bonus (med gratisrunder og multiplikator) og et bonusspill!

Innsats

I Ed’s Venture har man muligheten til å satse alt fra 1-5 mynter på hver linje og sette en valgfri verdi på myntene mellom 0.01 til 5.00. Den høyeste innsatsen på et enkelt spinn i Ed’s Venture blir derfor på hele 500 kreditter.

Utvidet wild

Romvesen-gutten er joker/wild i denne automaten og opptrer bare på det midterste hjulet. Når wildsymbolet først vises der utvider det seg til å dekke hele hjulet, slik at man får gode muligheter til å oppnå vinnende kombinasjoner. Et wildsymbol/joker er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Vil du virkelig oppleve et velfungerende utvidet wild kan vi anbefale jackpotautomaten Hall of Gods til deg!

Click Me bonus

Hvis man får tre sandslottsymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene får man sjansen til å spille Click Me Bonus. Man skal velge blant de forskjellige bonusene for å vinne gratisrunder med multiplikatorverdi.

Bonusspill

Når man får 3 eller flere bonussymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene starter bonusspillet. Dette spiller foregår i galakse bestående av sju planeter og som inneholder svært verdifull energi. Din oppgave blir å finne planetene som har den største energimengden og samle den inn. Når dette er utført har du muligheten til å doble energimengden, men her er det viktig at du utviser forsiktighet – du kan miste alt!

Oppsummering

I Ed’s Venture blir vi underholdt med både bonusspill, gratisrunder og wilds og det hele fungerer særdeles godt! Sheriff Gaming lager flotte automater, og Ed’s Venture tar seg meget bra ut både når det gjelder lyd og grafikk!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!