hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / €5000 Gonzo’s Quest turnering hos Unibet!

€5000 Gonzo’s Quest turnering hos Unibet!

I dag, eller rettere sagt da klokken passerte midnatt natt til onsdag 10. august, fyrte Unibet av startskuddet for deres nye turnering! Turneringen skal spilles på den fantastiske video spilleautomaten Gonzo’s Quest og har hele €5000 i premiepotten.

Turneringen startet altså i dag onsdag 10. august, og varer frem til tirsdag 16. august kl. 23.59 CET.

For å delta i turneringen er det kun spill med ekte penger på spilleautomaten Gonzo’s Quest som teller mot turneringspoengene. Utover dette er det ikke forbundet noen kostnader i forbindelse med deltakelsen i denne €5000 turneringen.

Premiepotten på €5000 fordeles på følgende måte:

  1. plass: €2500
  2. plass: €1000
  3. plass: €500
  4. 4-14. plass: €100 hver

Hvordan vinner man?
I denne turneringen vinner man på samme måten som i de aller fleste spilleautomatturneringer som arrangeres på nett. Det gjelder bare å spille på Gonzo’s Quest og oppnå de 20 beste rundene på rad. Klarer du dette har du vunnet turneringen! Turneringen ser altså på hver spillers 20 beste runder på rad i turneringsperioden – basert på gevinst!

Dette innebærer at du må spille minimum 20 runder på Gonzo’s Quest for å være kvalifisert, men når du har gjort dette er du automatisk med i turneringen. Så lenge du spiller med ekte penger og har rundet 20 runder i den oppgitte turneringsperioden så er du med – det er faktisk alt du trenger å tenke på. Hvis flere spillere skulle havne på likt vil premien deles mellom dem.

Gå til Unibet og start deltakelsen i selskapets €5000 Gonzo’s Quest turnering!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!