hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / €5.000 Beach-turnering hos Unibet!

€5.000 Beach-turnering hos Unibet!

Når nye automater lanseres følges det som regel opp med turneringer på de aktuelle nyvinningene. Dette er også tilfellet hos Unibet som arrangerer en €5.000 turnering på den nye spilleautomaten Beach fra Net Entertainment!

En ny automat krever selvsagt en dugelig turnering, og her er det bra at Unibet har tatt ansvar. Selskapet har lansert automaten Beach fra NetEnt og slår til med en automat-turnering hvor det ligger totalt €5.000 i premiepotten. Vinneren av turneringen stikker av med hele €2.000 – rundt regnet 15.000 kroner!

Når det gjelder selve deltakelsen i turneringen er dette gratis, men det er selvsagt kun spill med ekte penger som gjelder. Turneringen startet på mandag, men avsluttes ikke før kl. 23.59 søndag 9. september – det er derfor mer enn nok tid igjen for å delta.

Når du er klar for å delta er det bare å logge deg inn på din Unibet-konto og starte spillingen på Beach. Vinneren av turneringen er den spilleren som har de 20 beste rundene på rad. De 20 beste rundene baseres på spillernes gevinster, og det er de 10 beste spillerne som får gevinster. Det er bare å fyre løs spillingen – ingen registrering er nødvendig! Det eneste som kreves er at du spiller minimum 20 runder med ekte penger – stort enklere kan det ikke bli.

Premiene i Unibets Beach-turnering fordeles slik:
1. Plass: €2,000
2. Plass: €1,000
3. Plass: €750
4. Plass: €500
5. Plass: €250
6.-10. Plass: €100 hver

Få bonus på 300% opptil €150

For deg som ikke er kunde hos Unibet kan kanskje denne turneringen være en fin start å få med seg. Registrerer du deg via våre sider gir det deg rett til en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil €150! Sett inn €50 og ha totalt €200 å spille for!

Registrer deg hos Unibet i dag, og delta i Beach-turneringen med €5.000 i potten!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!