hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / €20,000 Jack Hammer turnering hos Unibet

€20,000 Jack Hammer turnering hos Unibet

Videoarkadespillet Jack Hammer introduseres nå også hos Unibet, og selskapet slår i denne anledningen på stortromma og flesker til med en skikkelig turneringsgodbit til alle sine spillere – en €20,000 Jack Hammer turnering

Du skal være med i Jack Hammers jakt og kamp mot den onde Dr. Wüten, og i jakten på ham kan du bli en av de som rasker til seg en av Unibets 50 premier i den €20,000 store turneringspotten. Selvsagt er det kun spill i ekte penger modusen som vil gjelde mot turneringens highscore, men det er gratis å blir med!

Premiepotten for Unibets €20,000 Jack Hammer turnering er:

1. Plass: €5,000
2. Plass: €2,500

3. Plass: €1,000
4-20. Plass: €500 hver
21-50. Plass
: €100 hver

Turneringen startet mandag 1. november kl. 00.01 CET og skal avsluttes søndag 7. november kl. 23.59 CET. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne din del av de €20,000 er å spille Jack Hammer i ekte penger modus i løpet av denne perioden. Ikke fortvil om du ikke fikk med deg den første dagen av turneringen, for vinnerne vil bli de heldige spillerne som har de 20 beste rundene på rad.

Unibets turneringer er laget slik at hver turnering ser på hvem som har de 20 beste rundene på rad innenfor turneringens tidperiode – basert på hvor mye penger spilleren vinner. Derfor må du altså spille 20 runder i Jack Hammer turneringen for å kvalifisere deg til å bli med i kampen om de store pengene. Alt du behøver å gjøre er å spille med ekte penger – i minst 20 runder. Hvis flere spillere skulle oppnå lik highscore vil pengepremien bli delt mellom dem.

Delta i Jack Hammer turneringen hos Unibet i dag, og kjemp om din del av de €20,000!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!