€20,000 Boom Brother turnering hos Unibet!

Unibet Casino slår på stortromma i jula og arrangerer en fantastisk turnering ettersom det supre spillet Boom Brothers endelig har kommet! Jula + Boom Brothers = turnering med €20,000 i premiepotten! Førstepremien i Boom Brothers turneringen er hele €5,000, dvs. nærmere 40.000 norske kroner. Totalt sett vil 50 spillere motta en pengepremie, så det er absolutt gode muligheter for å kunne stikke av med en liten ekstra julegave i år. Derfor anbefaler vi at du rett og slett bare spiller Boom Brothers hos Unibet nå den kommende uken! Det er selvfølgelig kun spill med ekte penger på Boom Brothers videoautomat som gjelder som turneringskriterium – og det beste er at det er helt gratis å delta!

Premiepotten for denne spennende turneringen er som følger:

1. plass: €5,000
2. plass: €2,500
3. plass: €1,000
4.-20. plass: €500 hver
21.-50. plass: €100 hver

Turneringsregler

Turneringen startet allerede i går, men det trenger du ikke å bekymre deg over. Den varer nemlig helt til søndag 26. desember kl. 23.59 CET. For kunne delta i turneringen må du som sagt spille på videoautomaten Boom Brothers med ekte penger innen den oppgitte tidsrammen. Spillerne som har den største tilbakebetalingen på de 20 beste rundene sine vil bli detlykkelige vinnerne! De spillerne som har vunnet vil bli betalt automatisk så snart Boom Brothers turneringen er over.

Definering av vinnere

Turneringen arrangeres slik at du oppnår din plassering alt etter hva som er dine 20 beste spillerunder på rad – basert på hva du vinner. Det vil si at du altså må spille et minimum av 20 runder for i det hele tatt å være kvalifisert til turneringen, men det er ingen påmeldingsavgift. Hvis du spiller 20 runder er du automatisk kvalifisert. Hvis det skulle stå likt mellom flere spillere vil premien bli delt mellom disse. Ellers gjelder Unibets generelle vilkår og regler for denne kampanjen.


Spill Boom Brothers hos Unibet i dag og kjemp om €5,000!