hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / €10,000 Mega Fortune-turnering hos Unibet!

€10,000 Mega Fortune-turnering hos Unibet!

Alt styret omkring den legendariske spilleautomaten Mega Fortune fortsetter med uforminsket styrke – med god grunn! Mega Fortune har, som noen kanskje kjenner, en historie som innbefatter noen store jackpot-utbetalinger. Dette ser nå ut til å fortsette og det ligger i kortene at et eller annet heldig menneske om ikke så altfor lenge kan leve resten av livet sitt i nærmest ubegrenset luksus.

Jackpotten på Mega Fortune har nå vokst til over ufattelige 67 millioner norske kroner! Derfor er det jo veldig passende at Unibet denne uken arrangerer en Mega Fortune-turnering som har flotte €10,000 i premiepotten, hvor halvparten av dette beløpet tilgodesees vinneren.

Fordelingen av pengepremiene gjøres på følgende måte:
1. plass: €5,000
2. plass: €2,000
3. plass: €1,000
4.-10. plass: €150 hver
11.-20. plass: €95 hver

Turneringen startet allerede fredag 19. august, men det har i og for seg liten betydning ettersom den varer helt frem til midnatt CET kommende fredag – altså 26. august. Du vil kanskje automatisk tenke at du har mistet fire dager av turneringen, men det spiller som sagt ikke så veldig stor rolle for sluttresultatet.

Turneringsregler
Som sagt så startet turneringen forrige fredag og varer frem til fredag 26. august kl. 23.59 CET. Grunnen til at du fortsatt kan vinne hele turneringen er rett og slett fordi det er de 20 beste sammenhengende spillerundene (altså de 20 beste runder på rad) som blir tellende som sluttresultat.

For å kunne ta del må du derfor spille minimum 20 runder på Mega Fortune med ekte penger som innsats. De 20 beste rundene baseres på enkelt og greit på gevinst – det er derfor du fortsatt kan hive deg med i turneringen og fortsatt ha en like god sjanse som alle andre til å vinne!

Når du har spilt 20 runder med ekte penger på Mega Fortune er du automatisk med i turneringen – det trengs ingen påmelding eller påmeldingsavgift. Hvis det blir likt mellom flere spillere vil premien bli delt mellom disse.

Bli med i Unibets €10,000 Mega Fortune-turnering – kanskje du vinner jackpotten på 67 millioner kroner med det samme?

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!