€10,000 Halloween turnering hos Unibet

Halloween nærmer seg med bloddryppende skritt og også Unibet vil være med på å gi sine spillere litt halsbrekkende moro. Skjønt «litt» moro blir feil begrep å bruke, i og med at Unibet legger fantastiske €10,000 i potten på sin Halloween-turnering. Dermed skulle det være duket for en knallhard kamp i turneringen om disse pengene. Potten på €10,000 vil bli fordelt mellom 20 meget heldige vinnere, og førstepremien ligger på hele €5,000! Det hadde vært noe å feiret Halloween med!

Turneringen starter i dag, torsdag 28. oktober og vil avsluttes ved midnatt, nærmere bestemt kl. 23.59 CET, søndag 31. oktober – altså på selveste Halloween-aftenen. Turneringen foregår slik at kun spill med ekte penger på enten Devil’s Delight, Blood Suckers, Wild Witches og/eller Voodoo Vibes gjelder. Resultatet av spill på disse vil telle mot turneringens highscore, og det er ellers gratis å delta. Highscore regnes ut slik at de spillerne med de 20 beste rundene på rad vil bli de heldige vinnerne. Den som har de aller beste 20 rundene på rad vil derfor kunne innkassere en premie på saftige €5,000!

Dette betyr at du i hvertfall må spille 20 runder for å være kvalifisert for turneringen, men alle som spiller så mange runder eller mer på en eller flere av de nevnte maskinene er automatisk med i turneringen. Hver turnering ser på de 20 beste rundene på rad som du som spiller klarer å prestere – basert på hvor mye du vinner. Hvis det skulle oppstå en situasjon hvor det ligger likt mellom spillere, vil pengepremien bli delt mellom dem.

Premiene fordeles som følger:

1. Plass – €5,000
2. Plass – €2,000
3. Plass – €1,000
4.-10. Plass – €150 hver
11.-20. Plass – €95 hver

Hvis du er klar for litt skummel og ubehagelig moro, og ikke minst ulidelig spenning, er det derfor bare å logge seg på Unibet Casino og begynne turneringen. Kanskje blir det deg som drar i land €5,000!

Delta i Unibets €10,000 Halloween-turnering nå!