hit
        counter
Hjem / Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons

Prøv Dungeons and Dragons helt gratis her. Dette er en spilleautomat med mange ekstrafunksjoner og mye moro! Bli med ned i de dype hulene for å lete etter edelstener og skatter. Her kan du finne mange verdifulle ting som kan øke tykkelsen på lommeboka. Har du ikke forsøkt deg på automaten tidligere er det kanskje lurt å prøve seg i gratisversjonen nedenfor.

Unibet Bonus

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge nå. Vi kan anbefale at du prøver ut automatene fra Playtech i stedet for!

Dungeons & Dragons har et mørkt og mystisk preg over seg som skaper en stemning man fort blir tiltrukket av. Mystikken sammen med middelalderstilen skaper en tiltrekningskraft som gjør at man vil inn i hulen for å finne frem de store skattene. Inne i denne underjordiske verdenen venter det store pengepremier til tross for at det ikke finnes noen stor progressiv jackpot. En spesiell og morsom ny vri på denne automaten er at hjulene ikke snurrer, men symbolene detter ned i skjermen ovenfra.

Automaten har med 20 forskjellige gevinstlinjer et relativt oversiktlig og greit oppsett. Den mangler i motsetning til mange automater scatter symboler, men wild symbolene erstatter som vanlig alle andre symboler. Spiller du på alle de 20 gevinstlinjene blir Tumbling Reels funksjonen aktivert. Denne funksjonen gjør at vinnende symboler på en gevinstlinje forsvinner og blir erstattet av nye symboler som detter ned ovenifra. Bonus symbolene kan man på en måte si erstatter scatters, fordi ved å få 3 bonussymboler på rad på samme gevinstlinje blir bonusspillet aktivert.

Bonusspillet starter med 6 gratis spins med helt nye ikoner. I bonusspillet finner du imidlertid 3 forskjellige scatter symboler som gir utbetaling. I motsetning til vanlige scatters gir ikke disse symbolene noen free spins, men de bidrar allikevel til å sørge for mer penger i pungen. Og når du først er inne i bonusspillet er det også mulig å oppnå nye free spins med bonussymbolene. Dette gjør at bonusspillet virkelig er stedet man kan vinne store penger.

En kan si at Dungeons and Dragons har mange likheter med den nye automaten Gonzos Quest. Designmessig likner disse automatene veldig, og med en langsiktig tilbakebetalingsprosent på hele 94,94% er dette virkelig en automat som gir deg valuta for pengene.

Alt i alt er dette en nymotens og spennende automat som absolutt bør prøves. Ønsker du andre alternativer i jakten på favorittautomat anbefaler vi også at du tar en kikk på vår totaloversikt over spilleautomater

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!