hit
        counter
Hjem / Dr. Magoo’s Adventure

Dr. Magoo’s Adventure

I Dr. Magoo’s Adventure blir du med den eksentriske Dr. Magoo på en oppdagelsesreise til en uoppdaget øy! På denne øyen er imidlertid ikke alt som det skal være, og inne i jungelen dukker det opp en diger pyramide som skjuler uante skatter… men Magoo trenger hjelp for å unngå alle farene som også venter!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Dr. Magoo’s Adventure er en video spilleautomat fra Sheriff Gaming som består 5 hjul og 20 linjer, og automaten byr på et wildhjul, scattersymbol og massevis av gratis spinn! Sheriff har flere automater i denne kategorien og vi kan derfor også anbefale deg å legge veien innom Gold Raider og Cash Hunter.

Innsats

I Dr. Magoo’s Adventure får vi spille med inntil 5 mynter pr. linje og med en myntverdi som går fra 0.01 til 5.00. Dette innebærer at den høyeste innsatsen pr. spinn er på hele 500 kreditter!

Wildhjul

Wildsymbolet i Dr. Magoo’s Adventure er symbolet av de to grønne fuglene, og dette er et symbol som sprer seg slik at det dekker hele det midterste hjulet (hjul 3) på automaten. At det er et wildsymbol betyr at det er en joker og dermed kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med alle andre symboler. I og med at det dekker hele hjul 3 blir derfor vinnersjansene markant større. Wildsymbolet vises kun på hjul 3.

Scattere

I Dr. Magoo’s Adventure finner man 3 forskjellige scattersymboler, og dette er symboler som utbetaler gevinst uansett hvor de havner på hjulene. Alle premier man vinner med disse blir multiplisert med linjeinnsats og antall aktive linjer.

Gratisrunder

I Dr. Magoo’s Adventure har man sjansen til å vinne gratisrunder med to forskjellige gratisrunde-symboler: symbolet som viser en inngang (gir tilgang til det ordinære gratisrunde-spillet) og symbolet av Dr. Magoo. Hvis man får 3, 4 eller 5 av disse symbolene i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man henholdsvis 10, 15 eller 25 gratisrunder. Symbolet av Dr. Magoo gir bare gratisrunder mens man er i de opprinnelige gratisrunde-spillet.

Oppsummering

Dr. Magoo’s Adventure er en spennende spilleautomat som utspiller seg i tempel i en skummel jungel. Som vanlig fra Sheriff Gaming er automatene utført med en upåklagelig grafikk og lydbilde, og av funksjoner finner man wildhjul, scattere og masse gratisrunder. Det eneste vi savner er et skikkelig bonusspill, men automaten er en skikkelig god video spilleautomat allikevel!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!