hit
        counter
Hjem / Dr Lovemore

Dr Lovemore

Her kan du kose deg med casanova-automaten Dr.Lovemore fra Playtech. Denne spilleautomaten kan virkelig få deg til å trekke på smilebåndet og spesielt noen av gevinstlydene er litt artige. Dr Lovemore automaten byr selvsagt på en rekke spennende gevinster så her er det bare å snurre hjulene i vår gratis demoversjon nedenfor. Spillet er allerede fylt opp med lekepenger.

Spillet er ikke tilgjengelig i Norge lenger!

Det er vel ikke noe særlig tvil om at Dr Lovemore automaten er en slotmaskin med kjærlighet som tema. Alle symbolene, lydene og grafikken passer perfekt for den kjærlighetshungrige automatspilleren og selv om temaet i spillet kanskje passer best for et nyforelsket kjærstepar kan denne slotmaskinen absolutt by på noen heftige gevinster.

Dr Lovemore er også en av de oppfriskede automatene fra Playtech og denne versjonen kommer til og med utstyrt med norsk tekst. Spilleautomaten har 20 linjer du kan satse penger på og maksimum innstats på hver av disse linjene er 10 mynter. Har man et stramt budsjett kan man selvfølgelig også velge å ikke satse på alle linjene samtidig.

Som sagt, temaet er ikke til å ta feil av og alle figurene i spillet bekrefter dette. Her får du rosebuketter, parfyme, champagne og kjærlighetsbrev på alle hjulene. Skulle du være så heldig å få trusesymboler på både første og siste gevinsthjul har du kapret 20 gratisrunder på Dr Lovemore sin regning. Hjulene starter å spinne og alle gevinster dobles i forhold til hva de vanligvis er verdt. Det er også muligheter for å vinne flere gratisspinn mens gratisrundene pågår.

Når du spiller på DrLovemore slotmaskinen for ekte penger så forvandles denne til det vi kaller for en progressiv spilleautomat. Spillet har en progressiv jackpot ved at den er med i det populære Dollar Ball samarbeidet til Playtech. Her er det spillere som har vunnet flere titalls-millioner tidligere og sannsynligvis kommer det enda flere storvinnere på Dollar Ball i fremtiden.

For en full oversikt over hvor innsatslinjene går og hvor mye hvert symbol er verdt kan du klikke på gevinsttabell-knappen helt til venstre i spillet. Du får da opp en oversikt over alle gevinstmuligheter som spillet byr på. Forhåpentligvis er Dr Lovemore i det amorøse hjørnet når du spillet denne maskinen for ekte innsatser og da kan avkastningen bli pen.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!