hit
        counter
Hjem / Dog Ca$her

Dog Ca$her

Følg den lille, nusselige hunden Cheri i spilleautomaten Dog Ca$her. Cheri lever et beskyttet og luksuriøst liv, men en dag bestemmer hun seg for å forlate det konfortable livet sitt og søker ut for å finne nye venner. Cheri blir imidlertid tatt av hundefangeren, og trenger derfor din hjelp for å slippe fri igjen!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Dog Ca$her er en video spilleautomat fra Sheriff Gaming som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Denne spilleautomaten byr på wildsymbol, scattere, gratis spinn og Click Me bonusspill! Er du ute etter andre hundeautomater kan vi elegant sende deg videre til Diamond Dogs!

Innsats

Dog Ca$her lar deg spill med inntil 5 mynter pr. linje og med en verdi på hver mynt som går fra 0.01 til 5.00. Dette betyr med andre ord at den maksimale innsatsen pr. spinn blir på 500 kreditter!

Wildsymbol

Wildsymbolet/jokeren i Dog Ca$her er symbolet som viser hundefangeren, og er et symbol som kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Wilds kalles derfor også for erstatter, i og med at det kan erstatte de andre symbolene i en kombinasjon. I Dog Ca$her vises wildsymbolene bare på hjul 2, 3 og 4.

Scatter

I Dog Ca$her finner vi 3 forskjellige scattere – altså symboler som gir utbetaling uansett hvilken posisjon de havner i på hjulene. Når man får 3 eller flere slike symboler blir premiene for disse multiplisert med linjeinnsatsen og antall aktive gevinstlinjer.

Gratisrunder

Man har muligheten til å vinne gratis runder med to forskjellige symboler i Dog Ca$her; nøkkelknippesymbolet og symbolet av den hvite hunden med solbriller. Nøkkelknippesymbolet er det ordinære gratisrunde-symbolet, og når man får 3 slike i en tilfeldig posisjon på hjulene samler man inn én nøkkel. Når man har samlet inn tre nøkler kommer man til et bonusspill hvor man får spille gratis runder.

Click Me bonusspill

Click Me-bonussymbolet er symbolet som viser hundefanger-bilen, og når man får 3 slike symboler i en tilfeldig posisjon samtidig på hjulene 2, 3 og 4 får man spille Click Me Bonus. Det hele er såre enkelt: klikk på Click Me-symbolene og håv inn gevinster!

Oppsummering

Dog Ca$her er en morsom tematisk spilleautomat som tilbyr oss de aller fleste funksjonene vi ser etter i en spilleautomat. Wild og gratis runder er bestandig positivt, og i tillegg til de andre bonusfunksjonene slik som Click Me og scattergevinster er denne automaten et godt alternativ til de som liker grafisk flotte spilleautomater. 500 kreditter i maksimal innsats vil nok lokke til seg noen storspillere! På denne siden finner du de øvrige automatene fra denne leverandøren.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!