Dobbel Jackpot til samme spiller på Mega Joker!

Nick fra London må sies å være inne i en god bølge av vinnerlykke for tiden. I løpet av 2 uker har han dratt i land ikke mindre enn 2 jackpotter på like mange uker. Dette skjedde i Mars måned på automaten Mega Joker, og vi kan jo bare tenke oss til den herlige følelsen heldiggrisen må ha hatt da jackpot nummer to åpenbarte seg på skjermen.

megajoker

Den første Jackpotten var på kr. 500.000 og ble vunnet på automaten Mega Joker. Nick bestemte seg visstnok for å spare mesteparten av pengene til han fant noe fornuftig å bruke dem på. En liten slump ble selvsagt brukt til å feire gevinsten, men når han hadde gjenvunnet kontrollen etter lykkerusen, fant han ut at han hadde lyst til å prøve seg igjen. Mega Joker hadde jo vært såpass medgjørlig før, så hvorfor ikke?

Ifølge ham selv, satt han hjemme en helt vanlig dag, logget seg inn på Vera & John, for så å plutselig oppdage at han hadde truffet jackpot igjen! Jackpotspill fungerer jo på den måten at jackpotsummen gradvis bygger seg opp til noen setter en innertier og vinner hele beløpet. Siden sist hadde det ballet seg på med en god del kroner, og han kunne innkassere kr. 270.000 til!

Vil du gjette på hvilken automat Nick kommer til å spille på i fremtiden? Vi kan dessverre ikke dele ut noe premie for riktig svar, da oddsen kun peker i én retning.

Nå er størrelsen på neste jackpot på god vei oppover igjen, og neste gang kan det være nettopp din tur til å sitte der med et stort glis rundt munnen og noen hundre tusen kroner i lomma. Kanskje til og med millioner!

Det som er spennende med jackpotautomater er at storgevinsten kan komme når som helst, og dessuten helt uavhengig av hvor mye innsatsen er på. Vanligvis vil jo størrelsen på gevinsten avhenge av hvor mye du har satset på en automat, men en jackpot kan altså dukke opp på det tidspunktet du minst venter det. Og det kan være snakk om mye penger!

Det er fullt mulig for deg også å prøve deg på Mega Joker, eller et annet spennende spill. Du kan registrere deg på NorskeAutomater allerede idag for å jakte den neste jackpoten!