Det er verdt risken å spille på Rizk!

Hver uke er det ny konkurranse på Rizk. Denne uken kan du spille Rizk Race. Et spennende race med 30 000 kr. i premiepotten.

rizk

Med hjelp av Wheel of Risk, et lykkehjul spesielt tilpasset Rizks spillere, kan du spinne deg oppover til forskjellige nivåer i casinoet.

Denne uken er det lagt inn en spesialfunksjon. Hver gang du spretter opp et nivå, aktiveres et trofésymbol på hjulet. Treffer du dette får du 25 poeng og nye muligheter til å klatre videre, lande på troféet igjen og samle enda flere poeng.

Blir du med på denne konkurransen, kan du sjekke innom siden når som helst for å finne ut hvor på poengskalaen du ligger. Det er vel egentlig unødvendig å si at de med høyest poengsum ligger øverst.

Kampanjen avsluttes Søn. 17/7 kl. 23:59 for å være helt nøyaktig. Det betyr at du fortsatt har god tid til å samle massevis av poeng.

Som ny kunde kan du faktisk kunne oppleve å gå helt til topps i konkurransen uten å bruke en krone. Du får nemlig en skikkelig fin velkomstbonus. I løpet av dine 5 første innsatser kan du oppnå en ganske gedigen sum pålydende 13 000 kr. Som om ikke det er nok, kan du snappe med deg 125 gratisspinn som kan brukes på Starburst, Gonzo’s Quest, Mega Fortune, Guns n’ Roses og Aloha! Cluster Pays. Et godt og blandet knippe med automater som til sammen vil ta deg med rundt på de fleste funksjonene som er mulig å oppdrive på en spilleautomat.

Spinn deg til topps i Rizk Race!