hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Det er tid for innskuddsbonus hos NorskeAutomater.com!

Det er tid for innskuddsbonus hos NorskeAutomater.com!

Vi har lagt bak oss februarmåned og kan endelig begynne å se frem mot våren og etterhvert sol og sommer igjen. Vi kjenner alle til den herlige følelsen vi får når vi går varmere og lysere tider i møte. Blodet bruser, vi blir blidere og mer opplagte.

En annen godfølelse mange av oss kjenner til er når man får inn en skikkelig storgevinst på en eller annen spilleautomat på nett. I dag kan det bli du nettopp du som opplever dette!

NorskeAutomater.com tilbyr nemlig sine kunder 50% innskuddsbonus i dag. Det gir deg mer penger å spille for og dermed større sjanse til å hale i land en storgevinst av de sjeldne.

Det meste du kan få i bonus er 1000 kr, så du må sette inn 2000 kr for å få maks bonus. Bonusen blir kreditert automatisk etter velykket innskudd og er kun gyldig i dag 01.03.2014.

Er du en av de som ikke har gjort innskudd hos NorskeAutomater ennå, så har de et enda bedre tilbud til deg. Da vil du i stedet få 100% opp til 2000 kr i velkomstbonus. For de som ikke har registrert en konto ennå så vil de i tillegg få 25 freespins på Starburst bare ved å registrere seg en konto. Ikke dårlig eller hva?

Åpne en spillekonto hos NorskeAutomater her!

Sliter du med å velge deg en favoritt blant det store utvalget av spilleautomater så kan vi kanskje gi deg noen tips:

NorskeAutomater lanserte for kort tid siden en ny spilleautomat som har fått det artige navnet Wonky Wabbits. Dette er rett og slett et helsprøtt spill som bør prøves. Er du riktig heldig kan den gi deg utrolige mengder wilds som igjen vil gi deg en vanvittig gevinst! Toppgevinsten på et enkelt spinn er nemlig på hele 390.000 mynter!

Big Bang er en annen automat som nylig ble lansert. Her kan du vinne hele 32x innsatsen om du er riktig heldig. Denne automaten har allerede rukket å bli meget populær.

 

 

 

 

 

 

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!