Det er klart for Butterfly Staxx!

InstaCasino Butterfly Staxx

NetEnt fortsetter å rulle ut spilleautomater i et jevnt og trutt tempo og endelig har turen kommet til Butterfly Staxx!

Vi har ventet utålmodig på dette spillet og det har vi gjort helt siden vi skrev vår omtale. Årsaken til dette er helt enkel: vi har lyst til å teste gratisrundene ettersom de virker potensielt meget lukrative!

Vi ble ikke skuffet!

Vi kan i hvert fall si én ting: etter å ha aktivert gratisrundene to ganger og til sammen vunnet rundt 50.000 euro på disse, er det grunn til å tro at disse gratisrundene utvilsomt vil få nordmenn til å spille. Joda, vi spilte i demomodus, men allikevel!

Grunnen til at man an vinne så mye er at NetEnt har tatt noen valg som vi menger fungerer veldig bra. Dette betyr blant annet at man kun opererer med ett symbol i disse rundene, samt at man har lagt til en annen fiffig funksjon som gjør at utbetalingene kan bli store.

Vel. Vi aktiverer gratisrundene ved å få 3, 4 eller 5 scattersymboler, og dette vil gi oss henholdsvis 5, 6 og 7 gratis spinn. Som sagt vil det på hjulene kun spinne ett symbol og dette er en kokong. Noen av disse kokongene vil være aktive og disse vil flytte seg så langt til venstre på hjulene som mulig. Deretter åpnes de og blir til et sommerfugl-symbol. For hvert spinn vil vi kunne få flere og flere kokonger og alle vil flytte seg mot venstre slik at man bygger vinnende kombinasjoner. Dette betyr i klartekst at man faktisk kan fylle hjulene med sommerfugl-symboler og dette vil kunne utbetale enorme gevinster, og spesielt hvis man har fått mange av dem!

Husk også på at det i grunnspillet er en omspinn-funksjon som fungerer på en lignende måte. Denne aktiverer man ved å få et helt hjul fylt med sommerfugler, og når dette skjer vil alle sommerfugler trekke mot venstre for å starte å bygge opp vinnende kombinasjoner. Man får omspinn så lenge det kommer nye sommerfugler på hjulene, og også her er det fullt mulig å vinne mye penger!