hit
        counter
Hjem / Desperados

Desperados

Kanskje lekte du Cowboy og Indianer når du var liten og da vil du garantert kjenne deg igjen i denne spilleautomaten fra Playtech. I slotsmaskinen Desperados blir du tatt med tilbake til det ville vesten og forhåpentligvis sitter gevinstene likte løst som revolveren til sheriffen ofte gjorde på den tiden. Her kan du prøve vår gratis utgave og selv om nedlastningen tar noe tid, kan det godt hende at du synes det er bryet vært når du har fått en smakebit av denne ville spilleautomaten.

Spill ikke tilgjengelig i Norge!

Mange av funksjonene og Desperados automaten i seg selv er veldig lik mange av de andre spilleautomatene fra Playtech. Desperados har 20 innsatslinjer, muligheten til å justere hvor mye du vil satse per linje og noen ville freespins som vi kommer tilbake til. Du ser raskt at dette er en Wild West automat, figurene som popper opp er stort sett indianere, cowboyer eller røvere.

Etter noen spinn på gratisutgaven merker du også at lydene får deg i western-humør med pianospill slik som du kunne forvente deg om du gikk inn i en saloon i det ville vesten. Alt i alt er både lydene og grafikken meget bra, med uptempo gevinstmelodier og klare farger som gjør det enkelt å skille de forskjellige symbolene fra hverandre.

Desperados slotmaskinen har også et wildcard symbol som hjelper deg å oppnå flere treff ved at det substiterer for alle de andre symbolene, slik som man noen ganger spiller med jokere i femkortspoker. Hver gevinst du får ved hjelp av et slikt wild card blir også doblet i forhold til den vanlige gevinstplanen. Du kan dog ikke bruke dette for å erstatte de populære scatter symbolene.

Scatters fører som de ofte gjør til freespins og i Desperados får du 15 av disse ved å få tre scattersymboler på hjulene. Det attraktive med disse er også at de ikke trenger å treffe en av de forhåndsbestemte gevinstlinjene for at de skal kunne brukes. Tre stykker på brettet gir deg premie og får du fire eller fem av dem så legges ytterligere gratisrunder til på gevinsten.

Over hjulene er det bygget inn en liten tekstlinje som ofte kommer med morsomheter og tørre vitser. Every spin could win Amigo eller Round em up Cowboy er bare et par eksempler, men følg med på teksten mens du spinner hjulene så vil du se at det stadig dukker opp artige kommentarer.

Så mye mere er det ikke å si om Desperados automaten. Hiv deg opp på hesteryggen og rett musepekeren mot spin knappen så klarer du forhåpentligvis å rane til deg noen gevinstmynter i det ville vesten.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!