hit
        counter
Hjem / Day at the races

Day at the races

Opplev spenningen fra travbanen, men her i en morsom spilleautomat full av gevinstmuligheter. Day at the races er en slotmaskin fra Playtech som du garantert kommer til å like og nedenfor kan du teste den ut helt gratis. Det kan ta litt tid å laste den inn, men venteperioden kommer du ikke til å angre på når du har fått testet spillet.

En av aller største gamblingobjektene i verden er hestespill, men slotmaskiner er ikke så rent lite populære de heller. Her får du det beste fra begge verdener i spilleautomaten Day at the races som er utviklet av Playtech. Dette er en av de moderne automatene fra Playtech som også er utstyrt med hele 20 gevinstlinjer.

Hvert eneste symbol er hesteinspirert og dette er kanskje den perfekte gevinstmaskinen for en gambler som liker både hestespill og spilleautomater. Når du får tre eller flere like symboler på en av innsatslinjene starter symbolene med en gang å galoppere og premien du har vunnet telles oppover. Dette er en artig liten funksjon som får spilleautomaten til å virke litt mere levende og lydene i Day at the races er også med på å få humøret ditt dit det bør være.

Som hos mange av Playtech automatene finnes det også en bonusrunde i Day at the races automaten og her er det ikke overraskende et hesteveddeløp som foregår. Du velger på forhånd hvilken hest du tror at skal stikke av med seieren og deretter settes løpet i gang. Kommer din hest på pallen blir det gevinstutbetaling. Bonusrunden kommer du til ved å få tre av de utpregede Tic Tac Charlie symoblene på samme linje. Wild symbolene kan også benyttes for å danne denne kombinasjonen. Toppgevinsten i veddeløpet er på 10.000 ganger linjeinnsatsen så her kan det ligge gode premier på lur.

Scatters kjenner du kanskje til fra før av og i Day at the races er det muligheter for å vinne opp til 25 freespins ved hjelp av disse symbolene. Får du tre eller flere scatters på hjulene får du en engangsutbetaling basert på innsatsen du spiller med, men også mellom 15 og 25 gratisrunder.

Oppsummert kan man nok si at Day at the races er en av de bedre spilleautomatene fra Playtech. Det er lite å utsette på både lyd, grafikk og underholdning og med gevinstmuligheter over det normale bundet sammen med flere forskjellige bonusmuligheter er dette en sikker vinner.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!