hit
        counter
Hjem / DaVinci Diamonds

DaVinci Diamonds

Her får du en litt spesiell spillmaskin som egentlig ikke er en spilleautomat i den vanlige forstanden. DaVinci Diamonds har et eget konsept som veldig mange liker, litt tetris aktig kan man kanskje si. Testspillet nedenfor er helt gratis å spille på så hva er det du venter på? Trykk på den gule play knappen og se om du liker det som DaVinci Diamonds har å by på.

Unibet Bonus

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge nå. Vi kan anbefale at du prøver ut spillene fra Playtech i stedet for!

Det som er litt utenom det vanlige i Davinci Diamonds er at den faktisk ikke har gevinsthjul slik som spilleautomater vanligvis har. Alt ser imidlertidig ganske likt ut, men istedenfor at symbolene spinnes fram på sine respektive hjul så blir de her droppet ned til brettet. En gevinst kommer også sjelden alene for når du har innkasert premien din så eksploderer de figurene som ble brukt for å lage gevinstrekken. Nye symboler detter deretter ned for å fylle opp de ledige plassene uten at det koster noe ekstra, og dette fører ofte til at enda en gevinst blir utløst.

Vi har faktisk sett noe lignende i en annen spilleautomat tidligere, nemligr i bonusrunden til automaten Tomb Raider 2 som du også kan prøve her på Norske Spilleautomater. Ihvertfall er dette konseptet et lite friskt pust inn i det som ellers er en ganske traust automatverden. De fleste spilleautomater som blir lansert er basert på de samme prinsippene og her har vi altså noe nytt og anderledes.

En bonus feature er også med i spillet og de samme prinsippene gjelder der. Hver eneste premie fører til eksplosjon som igjen kan føre til nye utbetalinger. Denne bonus funksjonen er som i mange andre spill en freespin runde der automaten spiller uten at du trenger å betale for hver gang du trykker på spillknappen. Er du riktig heldig kan du ende opp med hele 300 gratisrunder i løpet av bonusen og det sier seg vel selv at det kan føre til ganske sunne innkasseringer.

Forøvrig er spillet tro til navnet sitt og er fylt opp med diverse diamanter og edelstender. Skal man kommentere noe på minussiden så må det være at grafikken kanskje ikke er helt high tech, men jeg vil driste meg til å si at jeg faktisk liker forandringen som Davinci Diamonds bringer med seg. Spill av denne typen er ganske vanlige i spillverdenen, men vi har foreløpig ikke sett så mange slike på spilleautomat markedet.

Davinci sitt diamantspill er utviklet av IGT gruppen som vi også har flere automater fra her på siden. Levde ikke dette spillet opp til forventningene dine har vi helt sikkert noen andre spilleautomater som vil trigge interessen din.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!