hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Dansk-Norsk turnering hos Unibet: I dag: Jackpot 6000

Dansk-Norsk turnering hos Unibet: I dag: Jackpot 6000

I dag arrangeres den første av en rekke turneringer hos Unibet som vil løpe fram EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Danmark i fotball som skal spilles på Ullevål. Turneringene vil kun være åpen for nordmenn og dansker, og vi skal kjempe mot være naboer i sør om ikke bare premier, men også heder og ære. Mest heder og ære faktisk! De ti øverste spillerne i hver turnering får en helt spesiell ekstrapremie for alt det harde arbeidet som legges ned i rivaliseringen. De ti beste får nemlig en spesialinvitasjon til finalen i turneringen, og denne finalen spilles i spillet Hall of Gods neste helg! Et bedre spill kunne knapt ha vært valgt, og det blir en storslagen symbolsk finale med Hall of Gods. Kanskje får vi en avgjørelse en gang for alle hvem som er de ekte vikingene i Norden!

I denne turneringen er det kun spill med ekte penger som teller mot turneringen, men forøvrig er det gratis å delta. Premiepotten i turneringen er som følger:

1. plass: €300
2. plass: €100
3. plass: €50
4. plass: €50

Turneringen starter altså i dag med spill på Jackpot 6000 – faktisk startet den da klokken bikket midnatt i natt. Turneringen avsluttes først kl. 23.59 i kveld. Vinneren vil være den spilleren som har de 20 beste rundene på rad. Dette betyr at du selvsagt er nødt til å spille minimum 20 runder for å være kvalifisert til turneringen, men når du har spilt 20 runder er du automatisk med. Alle de som vinner gevinster får premiene automatisk utbetalt så snart turneringen er over. Blir det likt mellom flere spillere vil premien deles mellom disse – og husk: Bare for nordmenn og dansker!

Vinn den første kampen mellom Norge og Danmark på Unibet og Jackpot 6000 i dag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!