Dag 1: Vinn Up24 armbånd hos LeoVegas!

Up24-kampanje - 580

Som vi stolt annonserte i går, så starter vår eksklusive kampanje i samarbeid med LeoVegas i dag, og det betyr at du nå kan logge deg inn og spille for å vinne et UP24-armbånd.

Konkurransen varer 7 dager fremover og avsluttes neste tirsdag, og da skal tilsammen 10 slike armbånd deles ut, så her er det bare å stå på og kvalifisere seg hver eneste dag.

Eksklusivt

Denne konkurransen er eksklusiv for LeoVegas’ kunder som kommer fra NorskeSpilleautomater.com, og det betyr at du må ha registrert deg en konto hos dem via en av våre linker. Hvis du har gjort det er det bare å kjøre på videre, men hvis du ikke har gjort det klikker du bare på banneret i toppen eller knappen i bunnen for å starte prosessen. Husk at det venter en flott velkomstbonus på deg!

Les mer om LeoVegas her.

Dagens utfordring: 50 runder på Mega Joker!

For å være kvalifisert for trekningen av dagens UP24-armbånd må du gjennomføre en utfordring fra LeoVegas. Utfordringer kan vel knapt bli noe bedre enn dette og det du skal gjøre i dag er å logge inn på din spillekonto og spille minst 50 runder på den hyperpopulære spilleautomaten Mega Joker!

Rundene må spilles med ekte penger, men du bestemmer selv hvor stor innsatsen skal være – det er veldig realt av LeoVegas og gjør at mange har muligheten til å delta!

Når dine runder er gjennomført er du med i trekningen som gjelder dagens UP24, og den gjennomføres etter at kampanjeperioden er over, og da før 12. juni.

Les mer om hele konkurransen her.

200% bonus og 200 freespins!

Hvis du ikke har spilt før hos LeoVegas kan du som sagt registrere deg i dag og være kvalifisert for deltakelse i konkurransen. Når du registrerer deg og setter inn penger den første gangen vil du få en bonus på 200% opptil €50 i tillegg til hele 200 freespins på Starburst! I løpet av dine fire første innskudd vil du tilsammen kunne sikre deg €700.

Husk at det i dag er spill på Mega Joker som gjelder – kvalifiser deg til trekningen!

HentBonus