hit
        counter
Hjem / Crusade of Fortune

Crusade of Fortune

Dette spillet er ikke lenger tilgjengelig

Crusade of Fortune tar deg med tilbake i tid hvor mennesker må nedsable ondskapsfulle orker og andre kryp. En mørk og dyster verden venter på å bli gjenerobret av gode mennesker, og du kan være den rette til å få ting i orden igjen. Sjekk ut denne dystre, men spennende automaten nedenfor! Det er helt kostnadsfritt å prøve seg, og det er bare å starte siden på nytt om du går tom for mynt.

Denne automaten kan minne mye om filmene Lord of The Rings, og kanskje med noen innslag av spilleautomater som Devil’s Delight. Klarer du å vinne dette krigstoget på vei mot lykke, kan pengepungen vokse drastisk, og med et blodig og spennende bonusspill i tillegg til mange av de mer vanlige funksjonene, er dette helt klart et godt alternativ for dere som liker nettbaserte spilleautomater.

En spesiell ting med denne automaten er at det er langt flere innsatsnivåer å velge mellom. Derimot er høyeste mulige myntverdi på €0,20. I alt kan du velge mellom 20 forskjellige innsatsnivåer, noe som gjør at du kan satse lite penger, men allikevel spille på alle de 20 gevinstlinjene. Maksimum innsats er på €80. Klarer du å åpne bonusspillet er det viktig å ta frem det ytterste av krigsegenskaper. Klarer du å nedkjempe orken kan du vinne enorme gevinster. I bonusspillet skal man velge både forsvars og angrepsposisjoner, og deretter spilles kampen. Skulle du tape kampen blir selvfølgelig totalgevinsten mye mindre enn om du går seirende ut av duellen.

Ellers finner du også både scatters og wildsymboler. Det kan også være lurt å ta en nærmere titt på automatens paytable, for å få med seg så mye som mulig av informasjon. Det er nemlig lurt å være forberedt når du skal spille om ekte penger.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!