hit
        counter
Hjem / Creatures of rock

Creatures of rock

Slå på stortromma og gjør deg klar for rockemusikk og rare skapninger i spilleautomaten Creatures of Rock. Denne slotmaskinen fra Playtech er levert av Centrebet Casino som også tilbyr nye spillere en meget gunstig startbonus. Len deg tilbake og spinn hjulene med 1000 lekemynter. Skulle maskinen falle i smak kan du vurdere å spille den for ekte penger.

Når du snurrer hjulene på en spilleautomat er det ofte i håp om at det skal resultere i en virkelig stor gevinst ved at de riktige symbolene faller på rett plass. Slik er det naturligvis også når man drar igang Creatures of Rock spillet og her får du mange forskjellige gevinstmuligheter som du forhåpentlig vil oppleve. Vinn opp til 10.000 ganger linjeinnsatsen i slotmaskinen sin bonus feature eller len deg tilbake og nyt Creatures of Rock sine freespins når du samler tre like symboler på hjulene.

Creatures of Rock er som det ligger i navnet en spilleautomat med Rock n Roll som tema. De litt spesielle tegneserieaktige djevelfigurene gir spillet et meget spesielt preg, men du kommer raskt nok til å like dem når de kommer til liv i på hjulene og i bonusspillet.

Hodeskallesymbolet som er logoen til Creatures of Rock er selvfølgelig et scattersymbol som gir deg muligheten til å vinne opp til 25 gratisrunder. For å aktivere denne funksjonen trenger du minimum tre av dem plassert på tilfeldige plasser på hjulene. Du vil også høre en distinkt lyd når et av dem faller på plass og dette øker spenningen når du følger ekstra godt med i håp om at flere av dem også skal komme.

Creatures of Rock er en av de mere modere spilleautomatene fra Playtech og med 20 innsatslinjer får du mange muligheter til å sammekoble forskjellige figurer for lage gevinstkombinasjoner. Du kan enkelt justere innsatsen per linje i kontrollpanelet og dersom du ikke vil spille på alle linjene samtidig er dette også en mulighet.

Spilleautomaten har ikke noe plagsom bakgrunnsmusikk slik som man kanskje kunne frykte at den har, men når du matcher symbolene er det ofte at tøffe gitarriff dukker fram. Hvis du ser et symbol av en hvit og rød ølboks så har du stiftet bekjentskap med Creature of Rock sitt wildsymbol. Dette hjelper deg ved at det substiterer for andre symboler og alle gevinster du får ved hjelp av wildsymbolet blir ganget med to.

Vi nevnte så vidt det innbygde bonusspillet ovenfor og dette er noe du absolutt ønsker å vinne deg vei til. For å komme dit trenger du hjelp av en grønn liten rockefigur, og du kjenner han fort igjen der han står klar for å knuse den elekstriske gitaren sin. Bonusruden kan som sagt gi deg en gevinst på opp til 10.000x linjeinnsatsen så her kan det være håp om riktige gode gevinster.

Hvis Creatures of Rock spillet faller i smak kan det også hende at noen av våre andre Playtech spilleautomater vil være av interesse. Vi har lagt ut og skrevet om en hel rekke av spilleautomater fra denne leverandøren og alle sammen kan du prøve i demoversjoner her på siden.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!