hit
        counter
Hjem / Crazy Reels

Crazy Reels

Dessverre er ikke dette spillet tilgjengelig lenger.
Ønsker du å spille på en klassisk jokerautomat kan vi anbefale Jackpot 6000, Jester Spins og Joker 10000 Deluxe. Spill helt gratis på våre sider! 

Crazy Reels var i mange år en superpopulær spilleautomat som man fant på de fleste spillesteder i Norge og nå har Unibet laget en kopi av dette spillet i nettversjon. Nedenfor kan du prøve Crazy Reels helt gratis og gjenoppleve spenningen.

Det mest attraktive med Crazy Reels spilleautomaten er utvilsomt repeter funksjonen som gjør at enhver gevinst kan gjentas ubegrenset antall ganger. Når du får en gevinst må du først sikre den ved å stoppe de lysende pilene. Dette gjør du ved å trykke på start/stopp knappen når lysene treffer stopp symbolet. Klarer du dette så sendes du opp til repeter funksjonen.

Repeter funksjonen i Crazy Reels er en slags gevinstroulette der alt du skal gjøre er å få de lysende feltene til å stanse over spill-på-nytt feltet. For hver gang du klarer dette får du gevinsten din gjentatt og et nytt forsøk på å gjenta akkurat det samme. Så lenge lysene stopper riktig så vil du få gevinsten din igjen og igjen og i noen tilfeller kan dette pågå virkelig lenge.

Det er selvfølgelig slik at jo lengre «halen» din er i repeter spill jo større er sjansen for å gjentatt gevinsten mange ganger. Ved å spille med dobbel innsats får du en betydelig lengre hale og øker dermed muligheten for repetisjoner når gevinster dukker opp. Hvor lang hale man får vil også avhenge av hvilke gevinstsymboler man vinner med. Bjellene er de symbolene som gir deg best mulighet for repetisjon, og når du får disse og samtidig spiller med dobbel innsats er det kun ett felt som ikke lyser i repeterspillet.

Symbolene i Crazy Reels er klassiske automatsymboler som bjeller, appelsiner, sitroner, epler og jordbær. Alle symbolene har den samme gevinstutbetalingen (20x linjeinnsats) og det som skiller dem er hvor store muligheter de gir for repetisjoner. Crazy Reels er forøvrig en klassisk spilleautomat med 5 gevinstlinjer og målet er alltid å få like symboler på alle gevinstlinjene.

I nettutgaven av Crazy Reels er innsatsmulighetene betydelig større enn hos varianten vi tidligere hadde i spillekioskene. Her kan du satse opp til svimlende 100 Euro for hvert spinn, noe som er langt over det de fleste spillere har budsjett til.

Skal du spille denne Crazy Reels på nett automaten for ekte penger så må du åpne en konto hos Unibet. Det finnes også en annen nettkopi av dette spillet og det er utviklet av Betsoft for 7Red og heter Magic Lines.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!