hit
        counter
Hjem / Crazy Jewelry

Crazy Jewelry

I spilleautomaten Crazy Jewelry får vi stifte bekjentskap med en svært vellykket gullsmed som bor i en liten historisk landsby i hjertet av Italia. Slik suksess går imidlertid ikke upåaktet hen, og det formelig kryr av banditter som er ute etter å slå kloa i gullsmedens verdisaker!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Crazy Jewelry er en 3D spilleautomat fra Sheriff Gaming som har 5 hjul og 20 linjer, og av funksjoner kan automaten skilte med en wild og gullsmed-bonusspillet! Liker du slike spilleautomater kan vi trygt også anbefale Piggy Bank fra samme leverandør.

Innsats

I Crazy Jewelry kan man spille med 1-5 mynter pr. linje og med en innsats som strekker seg fra 0.01 til 5.00 pr. mynt, noe som gir en maksimal innsats pr. spinn på saftige 500 kreditter!

Utvidet wild

Jokersymbolet, eller wildsymbolet, er symbolet som viser overvåkningskameraet og dette kan inngå i kombinasjon sammen med alle andre ordinære symboler i spillet. Symbolet vises kun på hjul 3 men vil da til gjengjeld dekke hele hjulet, slik at vinnersjansene blir riktig så store!

Gullsmed bonusspill

Bonussymbolet i Crazy Jewelry er symbolet av gullsmeden selv, og hvis man får 3 slike symboler på en hvilken som helst gevinstlinje på hjul 1, 2 og 3 starter bonusspillet. I bonusspillet slipper vakten oss inn til gullsmeden hvor vi får se flere edelsteiner han har stilt ut til oss. En tyv har derimot akkurat vært innom og byttet ut noen av de ekte steinene med forfalskninger, og det blir din jobb å finne de falske steinene. Finner du ekte steiner får du gevinster som blir multiplisert med linjeinnsats, men bonusspillet avsluttes når du har valgt 3 falske steiner. Lykkes du med å finne 4 ekte steiner får du en ekstrabonus for godt utført arbeid! Verdiene på steinene rangeres slik: Diamant, jadestein, safir og rubin. Altså – finn 4 ekte steiner av samme sort og vinn! Diamantene er selvsagt mest verdt, men det visste nok tyven også, så det vil være vanskeligere å finne 4 slike steiner…

Oppsummering

Crazy Jewelry fra Sheriff Gaming er en underholdende og morsom spilleautomat som har både wild og et spennende bonusspill. Det eneste vi savner er en scatter og gratisrunder. Automaten tar seg usedvanlig godt ut, og har et behagelig lydbilde – som vanlig fra Sheriff!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!