hit
        counter
Hjem / Conan

Conan

Dette spillet eksisterer ikke lenger. Sjekk heller ut NetEnt sin Conan automat her. 

I spilleautomaten Conan får du oppleve heltens jakt etter store skatter, og hans kamp for å nå dem. Hvem vet hva som kan skje i den mørke Cave Of Skulls….!

I spilleautomaten Conan fra gjengen i Cryptologic får vi en automat som har 5 hjul, 3 rader og 9 gevinstlinjer. Funksjonene vi tilbys er wildsymbol, scattersymbol, bonusspillet Cave Of Skulls og Crazy Jackpots!

Innsats

I Conan kan vi spille med en innsats som går fra 0.05 til 5.00 kreditter på hver linje, og dette gir en toppinnsats på 45 kreditter.

Wild

Wild/joker i Conan er symbolet av Conan selv, og kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre symboler med unntak av scattersymbolet. Man sier derfor at wildsymboler fungerer som en joker, ettersom det kan ta plassen til andre symboler og fullføre kombinasjoner.

Scatter

Scattersymbolet i Conan er Conan-logoen, og dette er et symbol som gir utbetaling uansett hvor det havner på hjulene – symbolet fungerer altså uavhengig av gevinstlinjene. Hvis man får 2 eller flere scattersymboler vinner man en gevinst basert på innsatsen. 2, 3, 4 eller 5 scattersymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene gir en gevinst lik den totale innsatsen multiplisert med henholdsvis 1, 5, 20 eller 100.

Cave Of Skulls

Bonusspillet Cave Of Skulls aktiveres hvis man får 3 eller flere scattersymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene. I bonusspillet skal man velge hodeskaller for å avsløre kredittgevinster og gevinstmultiplikatorer. Man får fortsette å velge helt til man finner en hodeskalle som er en felle.

Crazy Jackpots

I Conan finner vi 9 forskjellige jackpotter – 1 til hver linje. Hvis man får 5 wildsymboler langs en gevinstlinje vinner man jackpotten som tilhører den aktuelle gevinstlinjer. Jo høyere innsats man spiller med jo større del av jackpotten vinner man.

Oppsummering av Conan

Conan er en spilleautomat som omhandler den superbarske og bistre helten fra Cimmeria, og kan i første omgang fremstå som enkel. Automaten har imidlertid de fleste ingrediensene vi ser etter i en automat, og vi finner altså både wild, scatter, bonusspill og jackpottspill. Det eneste vi mangler er noen gratisrunder, men dette er allikevel en veldig bra spilleautomat! Sjekk også ut våre andre superheltautomater.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!