ComeOn gir vekk 10 gratisrunder på Glow

Freespins-glow

Har du fått med deg NetEnts siste spilleautomat, Glow? Hvis ikke har du nå sjansen til å skaffe deg 10 freespins på spillet hos ComeOn Casino!

ComeOn er flinke til å gi sine kunder freespins, og spesielt gjelder dette på de aller siste spilleautomatene. Denne gangen er det Glow som står for tur!

10 runder uten omsetningskrav

Tilbudet du kan sikre deg her er eksklusivt for våre sider, og hvis du skal dra nytte av bonusen kan du derfor gjøre det her og nå!

Tilbudet gjelder for alle nye kunder som registrerer seg som kunde hos ComeOn via våre sider – det er bare å klikke på linken! Som ny kunde mottar du også en eksklusiv velkomstbonus som gir deg gratispenger og en knallbra innskuddsbonus, og det skal vi komme tilbake til senere.

Hvis du tidligere har registrert en spillekonto hos ComeOn via våre sider har du også rett til å skaffe deg disse rundene, og hvis så er tilfellet er det bare å logge seg inn og sette i gang med det samme.

Dine freespins på Glow er det faktisk ikke omsetningskrav på, så om du vinner er disse pengene dine til odel og eie. Vinner du stort kan du derfor cashe ut gevinsten uten å måtte gjennomføre det vanlige omsetningskravet! Dette er egentlig en god nok grunn til å teste spillet, så her er det bare å gripe sjansen!

100 kroner gratis og 3000 kroner ekstra venter også!

Det er ikke bare gratisrundene som venter på deg når du ordner deg en spillekonto hos ComeOn – du får også en strålende velkomstbonus som gir deg 100 kroner helt gratis, og dét uten ett eneste krav om innskudd!

I tillegg får du også en gnistrende god innskuddsbonus som sørger for at du stikker avgårde med 100% ekstra opptil 3.000 kroner den første gangen du setter inn penger. Gjør du derfor et innskudd på 3000 kroner utnytter du bonusen maksimalt og får dermed 3000 kroner ekstra som du kan spille med – totalt 6.000 kroner!

Benytt deg av dine gratisrunder hos ComeOn i dag på den nye automaten Glow og hygg deg under det mystiske nordlyset du finner i spillet!