hit
        counter
Hjem / Cluedo

Cluedo

Er du glad i å leke detektiv er kanskje spilleautomaten Cluedo midt i blinken for deg. Automaten er basert på det populære brettspillet med samme navn hvor litt av hvert av spennende ting kan forekomme. En liten beskrivelse av spilleautomaten sine features finner du lenger ned på siden, men først er det på tide å prøve noen spin på demoen som du ser rett nedenfor.

Unibet Bonus

Dette spillet er ikke tilgjengelig lenger.

Spilleautomater finnes i utallig mange forskjellige fasonger og her har vi altså en automat med detektiv-tema foran oss. Nå er det ofte ikke så veldig mye som skiller en spilleautomat fra en annen, antall gevinstlinjer og funksjoner går jo igjen hos mange av dem, men det er alikevel litt spennende med en ny variant som kanskje har noe eksklusivt å by på. Gevinster har jo også noe å si og selv om det er noe som alle spilleautomater byr på så er det ofte litt ekstra fristende dersom det er noe spesielt på gang.

Og noe på gang er det faktisk i Cluedo automaten. Mega Jackpots er navnet på dette og er et samarbeid mellom flere automater som Cluedo er med på. Hos Mr Green sitt casino kan du lese mer om jackpotten som i skrivende stund er på over 27 Millioner kroner. En rimelig heftig automatgevinst altså hvis man skal si det mildt. At man kan vinne 25,000 mynter på et vanlig snurr er heller ikke å forakte. Spiller du med høyeste mulige innsats og får en linje fylt opp med avisoverskrifter så har du altså scoret denne nette summen.

Moro blir det også når du kommer deg inn i «who won the bonus» spillet som er en innbygd feature. Du trenger som i de fleste andre spilleautomater å få tre nødvendige figurer på samme linje for å få tilgang til ekstraspillet. Her er det en sak som skal løses og selv om det ikke akkurat trengs noe solid etterforskningsarbeid fra din side kan det være at gambleren i deg vil kunne påvirke utfallet, altså gevinsten.

Runden starter med at en fremmed person er funnet drept og man skal finne ut av hva som egentlig skjedde. Hvem var morderen, hvor fant drapet sted og hvilket redskap ble benyttet til å utføre ugjerningen. Det er spillet selv som velger ut de forskjellige parameterene og når dette er gjort blir din samlede gevinst kalkulert. Alt er derimot ikke over enda. Du kan velge mellom å ta gevinsten eller å søke på nytt for deretter å få et annet resultat. Din første premie blir da byttet med den nye. Totalt har du tre forsøk og det er ikke alltid så lett å vite om det lønner seg å stanse eller å prøve på nytt.

Noe særlig mer har ikke Cluedo automaten å by på, men dette er da sannelig nok. Spillet har selvfølgig en rekke relevante figurer som skal matches på linjene for å få gevinst, men dersom du har prøvd en spilleautomat før så kjenner du etter alt å dømme igjen prinsippet. Blir det litt for mye blod og drap for deg og du er i humør for et mere lystig spill så er Golden Shamrock en spilleautomat som ihvertfall pleier å få meg i godt humør.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!