hit
        counter
Hjem / Champion of the track

Champion of the track

Her har du definitivt automaten som er myntet på de erfarne. Har du den erfaringen som skal til for å kunne kalles en gammel traver? Har du en fortid fra Bjerke, Momarken eller noen andre travbaner er denne slotmaskinen perfekt. Champion of the track har et tema som baserer seg på veddeløpshester og passer derfor ypperlig både for hesteelskere og de som liker å spille på hest. Nedenfor finner du en gratisversjon som er fylt opp med lekepenger.

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger

Denne spilleautomaten har et system med 30 forskjellige gevinstlinjer som sørger for mange forskjellige gevinstmuligheter. For å toppe dette finer du både scatters og wilds, henholdsvis representert av en veddeløpshest og en kusk. 3 scatters gir deg 10 free spins og wild symbolene erstatter som vanlig alle ordinære symboler. Det spesielle med free spins på denne automaten er at alle gevinster dobles og at det samtidig aktiveres en training track hvor man kan forbedre sin plassering i karrierestigen. Hvis man oppnår totalt 5 scatters i løpet av 10 free spins hopper man 1 plassering opp på karrierestigen, samt at man får tildelt 10 nye free spins! Det er også mulig å klatre på karrierestigen dersom du gjør det godt i bonusspillet.

I bonusspillet avgjøres selvfølgelig veddeløpet. Har du den sterkeste kombinasjonen av kusk og hest klatrer du både på karrierestigen, og tar med deg pengepremier. Hovedpoenget med hele automaten er å komme til karrierenivå 20. Oppnår du dette vinner du 97,000 mynter, som tilsvarer ca €50,000! Å ha et slikt overordnet mål sørger for at spillopplevelsen bli mer innholdsrik og spennende. Og på den relativt lange veien til toppen av karrierestigen drar du med deg store gevinster og bonuser. Et annet spill med bonusspill og jackpotmulighet er Mega Fortune.

Alt i alt er oppsettet på Champion of the track veldig spennende, og i likhet med mange av de andre Net Entertainment automatene er det selvfølgelig også her integrert en behagelig autospin funksjon som sørger for å gjøre den kjedelige delen av spillet for deg slik at du ene og alene kan nyte gevinstene som renner inn. Liker du oppsettet på denne spilleautomaten anbefaler vi at du også tar en kikk på andre spilleautomater fra Net Entertainment

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!