hit
        counter
Hjem / Ca$h Hunter

Ca$h Hunter

Følg Ca$h Hunter, din guide på savannen i Afrika, på jakt etter store gevinster i den afrikanske villmarken. Han er kanskje ikke den mest erfarne guiden man kan finne, men med litt hjelp fra deg kan dette bli riktig så bra!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Ca$h Hunter en en video spilleautomat fra utviklerne i Sheriff Gaming som består av 5 hjul og 30 linjer, og som gir oss spennende opplevelser i Afrika over ved hjelp av funksjoner som utvidet wild, free spins og en Double-funksjon!

Innsats

I Ca$h Hunter kan vi satse fra 0.01 til 5.00 på hver gevinstlinje, og dette gir en høyeste mulige innsats pr. spinn på 150 kreditter.

Utvidet wild

Symbolet av Ca$h Hunter er wild/joker og kan derfor inngå i kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler. Symbolet dukker kun opp må det midterste hjulet, men da som utvidet wild, noe som betyr at det dekker hele hjulet. Man har derfor gode muligheter til å vinne store gevinster når wildsymbolet vises!

Free spins

Kartsymbolet er free spin symbol og 3 eller flere av dette symbolet i en hvilken som helst posisjon på hjulene setter i gang free spins. Hvor mange runder man vinner er avhengig av hvor mange free spin symboler man får. 3, 4 eller 5 symboler gir henholdsvis 10, 20 eller 30 free spins! Veldig mange gratisrunder å vinne i Ca$h Hunter med andre ord!

Double-funksjon

Hver gang man vinner en gevinst kan man velge å forsøke å doble den ved å klikke å Double Up under Spinn-knappen. Vi blir tatt med til et nytt skjermbilde hvor Ca$h Hunter snurrer kompassnålen, og du skal gjette om den stopper på rød eller hvit. Lykkes du kan du snurre enda en gang eller velge å samle inn pengene. Man kan gjenta dette maksimalt 10 ganger.

Oppsummering

Ca$h Hunter er en eventyrlig spilleautomat fra Sheriff Gaming og gir oss en morsom spilleopplevelse med sine funksjoner og sin strålende grafikk og lyd. Spesielt godt liker vi muligheten for å vinne helt opptil 30 free spins! Liker du denne automaten vil du garantert elske Gold Raider fra samme selskap!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!