hit
        counter
Hjem / Cash Bomb

Cash Bomb

Her kan du spille på den lille, men svært så populære jackpot-automaten Cash Bomb – helt gratis. Automaten har tross sin beskjedne størrelse en jackpot på flere hundretusen kroner, og hvis du vil spille med ekte penger er det bare å ta turen innom Betsafes Casino Red!

Dette spillet er ikke tilgjengelig lenger

Cash Bomb er en mini-spilleautomat fra Net Entertainment som består av 3 hjul og 1 gevinstlinje, hvor minimumsinnsatsen er 1 mynt mens den maksimale innsatsen er på 3 mynter. Hver mynt er verdt 5 kroner og toppinnsatsen blir derfor på 15 kroner pr. spinn. Stort enklere enn dette kan man vel knapt få det!

Etter at man har valgt innsats spinner man bare hjulene ved å trykke på spinnknappen i midten. Symbolet av den gule klokken fungerer som wild, og hvis man får et slikt symbol på linjen utbetaler dette en gevinst uansett hvilke andre symboler som vises. Utover dette finner vi de kjente tall-symbolene, kirsebærene og selve hovedsymbolet, Bomben! Gevinstkombinasjonene utbetales i henhold til det som er oppgitt i utbetalingstabellen.

Det er først og fremst den progressive jackpoten som er interessant med Cash Bomb, og denne vinner man når man spiller med maksimal innsats og hjulene stopper med tre Cash Bomb symboler på gevinstlinjen. Jackpoten kan bli nokså stor og gjerne så solid som flere hundretusen kroner! At den er progressiv innebærer at en liten del av innsatsen legges til jackpoten hver gang en spiller spinner på automaten. Det er derfor denne automaten har en jackpot som kan vokse seg så stor som den gjør.

Kanskje er det en idé å stikke innom Betsafe å prøve seg på jackpoten på Cash Bomb – du kan jo være heldig!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!