Cars & Cash lansert hos ComeOn!

Sheriff Gaming kommer med kanonbra spilleautomater på samlebånd og denne gangen er det en automat som heter Cars & Cash som står for tur! Automaten er lansert i ComeOns Casino og du har selvsagt også muligheten til å prøve Cars & Cash gratis hos oss!

Rent grafisk ser automaten ut som en million dollar, og her har virkelig designerne fanget racing-ånden i uttrykket. Selvsagt har de også tatt med en babe som bivåner spillingen, noe som er et vanlig syn og virkemiddel i racingbransjen.

Cars & Cash innledes på sedvanlig vis fra Sheriff Gaming med en høykvalitets introduksjonsvideo som setter standarden for selve spilleopplevelsen. Underholdningen foregår over 5 hjul, 3 rader og 20 linjer med en maksimal innsats på 500 kreditter. Av funksjoner så får vi nyte Expanding Wilds på midterste hjul, Click Me Bonus som gir kontantgevinster, Extra Cash-bonus og et animert bonusspill! I det animerte bonusspillet skal man klikke på Checkpoints for å samle gevinster eller gevinstmultiplikatorer, og her er det mulig å sanke inn gode penger! Jo flere bonussymboler som er med på å utløse bonusrunden, jo større blir gevinsten og muligheten til å fullføre spillet!

Opptil 2000 kroner i bonus til nye spillere!

Registrerer du en konto i dag hos ComeOn via våre sider får du en velkomst som er en konge verdig! Det venter en bonus på 200% opptil 2000 kroner på det første innskuddet du gjør. Setter du inn f.eks. 1000 kroner får du den maksimale bonusen på 2000 kroner, og har dermed 3000 kroner å spille for. I tillegg venter det deg 20 gratisrunder på den helsprø spilleautomaten Boom Brothers! Registrer din nye ComeOn-konto her og nå!