hit
        counter
Hjem / Cars & Cash

Cars & Cash

I Cars & Cash er det bare å ruse motoren og gjøre seg klar til løp! Ta kontrollen over gaten og gjør det du må for å vinne, for dette handler om rent adrenalin hvor hvert sekund teller og utbetalingene kan bli store! Nå leker du virkelig med de store gutta! Prøv automaten gratis her eller med ekte penger hos ComeOn! Går du tom for lekepenger er det bare å oppdatere siden på nytt.

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Sheriff Gaming posisjoner seg til stadighet bedre og bedre i forhold til andre spilleautomat-produsenter og kommer opp med den ene stjerneautomaten etter den andre. Cars & Cash er en videreføring av dette og er en automat det lukter svidd av! Som vanlig får vi en hysterisk bra kortfilm før automaten er lastet inn, og bare denne gjør at vi er mildt stemt mot automaten – allerede før vi har begynt. Dette er stor underholdning fra våre venner i Sheriff Gaming! Automaten er utformet i god racing-ånd og er strømlinjeformet som et veldesignet dashboard. Symbolbruken går i forskjellig bilrelatert grafikk og er gjort med stor omhu. I tillegg blir alt vi foretar oss på automaten observer av en langbeint skjønnhet på den venstre siden av hjulene! Automatene fra Sheriff Gaming kan også spilles hos Guts Casino.

Nok skryt og på tide med litt hard facts! Cars & Cash er en spilleautomat som har 5 hjul og 3 rader, samt 20 linjer vi kan vinne gevinster på. Når det gjelder innsats så kan vi spille med 1-5 mynter på hver av de 20 linjene og sette en myntverdi som går fra 0.25 til 5.00. Disse tallene sørger for at den maksimale innsatsen på ett enkelt spinn blir på solide 500 kreditter.

Nye automater vekker store forventninger i oss, og videre i artikkelen skal vi ta for oss Cars & Cash’ forskjellige funksjoner. Det første vi ser på et Expanding Wild-funksjonen. Automaten har selvsagt et vanlig wildsymbol som fungerer som en joker og dermed kan danne vinnene kombinasjoner med andre symboler. Wildsymbolet er symbolet som viser en racingfører i grønn hjelm. Når dette symbolet kommer til syne på hjul 3 vil det utvide seg til å dekke hele hjulet og gjøre det til et wildhjul – derav tittelen Expanding Wild. Når dette inntreffer får du betraktelig mye bedre odds for å vinne gevinst.

Den neste funksjonen er en såkalt Click Me-bonus, og er en bonus som trer i kraft når man får symbolet av den blanke kofferten samtidig og i en hvilke som helst posisjon på hjul 1, 3 og 5. Man skal da velge ett av disse symbolene for å få avslørt hvilken gevinst man har vunnet. Man får også vite hvilke gevinster man ikke har vunnet, noe som potensielt kan gi en bitter smak i munnen!

Symbolet av mållinjen er symbolet som må til for å utløse funksjonen Extra Cash. Symbolet må komme til syne på både hjul 2, 3 og 3 i en hvilken som helst posisjon for at denne funksjonen skal starte. Her er de bare å se på mens racing-bilen krysser mållinjen og avslører hvor mye ekstra cash du har vunnet! Gevinsten du vinner blir i tillegg multiplisert med det antallet aktive gevinstlinjer du spiller med samt linjeinnsatsen din!

Selve indrefileten i Cars & Cash er den animerte bonusrunden som settes i gang hvis man får 3 racerbane-symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene! I dette bonusspillet får du konkurrere i det berømte gate-racet med både heder, ære og en solid dose penger i potten. Når bonusspillet starter får du se banen foran deg med 20 forskjellige ‘Checkpoints’. Din jobb blir å klikke på disse punktene og du vil da få avslørt enten en gevinst eller en gevinstmultiplikator. Du får fortsette å velge, kikke på videoer fra racet og samle gevinster helt til du treffer et Checkpoint som sier ‘Collect’, eller du har fullført perfekt og samlet inn alle! Jo flere racerbane-symboler som dukker opp på hjulene når man vinner tilgang til bonusspillet, jo større blir gevinstene i selve spillet og mulighetene for å fullføre løpet blir enda bedre. I dette bonusspillet har man virkelig muligheten til å sope inn ca$h!

Cars & Cash er en meget bra spilleautomat fra Sheriff Gaming – igjen! Automaten har wilds og Stacked Wild, to små bonusspill i form av Click Me og Extra Cash og det store animerte bonusspillet som gir oss muligheten til å vinne store gevinster! Prøv selv eller sjekk ut de andre automatene fra Sheriff.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!