hit
        counter
Hjem / Caribbean Nights

Caribbean Nights

Kom i skikkelig feriestemning med spilleautomaten Caribbean Nights. Dette spillet fra OpenBet er fullspekket med spennende funksjoner og det som kjennetegner hver og en av dem er at de alle står for gode gevinstmuligheter. Spill deg til godt humør i den kostnadsfrie demoutgaven nedenfor som Betfair står for leveransen av.

Hvert eneste spinn du spiller på Caribbean Nights maskinen gir deg et bølgeskvulp og på kort tid er du klar for sommer, sol og ferietid. Denne slotmaskinen har alt du kan ønske deg fra en spilleautomat og kanskje litt til. Her får du en liten beskrivelse av funksjonene og gevinstmulighetene i spillet.

Det er verdt å merke seg nå at Caribbean Nights er med i det populære OpenBet jackpot samarbeidet. Her får du muligheten til å vinne tre forskjellige progressive jackpotter, med navnene mini, midi og maxi. Summene på disse premiene ser du når du logger deg inn hos casinoet du vil spille på.

Caribbean Nights har et innebygget feature spill som du kan komme til ved å få minimum tre roulette-symboler på en av utbetalingslinjene i spillet. Disse finnes det forøvrig 20 forskjellige av, noe som etterhvert har blitt ganske standard for spilleautomater fra OpenBet. I denne bonusfunksjonen kan du stikke av med en gevinst på opp til 900 ganger linjeinnsatsen du spiller med.

Er du glad i freespins runder så har Caribbean Nights selvfølgelig også det. Disse trigges ved å få scatterfigurer på hjulene og i Caribbean Nights sine freespins får du også en ekstrafunksjon som kalles superwilds. Disse wildsymbolene dukker opp rundt omkring på hjulene og flytter seg fra runde til runde. Ofte hjelper de deg til å matche symboler og premiene i gratisrundene er opp til 10x høyere enn på den ordinære betalingsplanen.

Når den morsomme rastafari-mannen dukker opp på hjulene har du stiftet bekjentskap med Caribbean Nights sin wildfigur. Han substiterer for de andre symbolene slik at det skal bli enklere å få tre eller flere på rad. Alle gevinster han bistår deg med blir også automatisk doblet, og etter å ha spilt noen runder skjønner du fort at denne mannen er et trivelig bekjentskap.

Oppsummert så gir Caribbean Nights et godt førsteinntrykk og etter å ha spilt en del runder sitter man fortsatt igjen med inntrykket av at dette er en spilleautomat det går an å bruke litt tid på. Grafikk og lyd ligger over gjennomsnittet av det vi forventer av en slotmaskin fra OpenBet og bonus/gevinstmessig er det lite å utsette.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!