hit
        counter
Hjem / Captain America

Captain America

Nå har du muligheten til å redde verden i spilleautomaten Captain America! Bli med den perfekte soldaten Captain America i hans kamp for frihet, demokrati og fred!

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

Captain America er en spilleautomat fra Cryptologic som tilbyr reale amerikanske heltedåder over 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer. Av funksjoner kan automaten skilte med wild, scatter, bonusspill med gratisrunder og Marvel Jackpot!

Innsats

I Captain America kan man spille med alt fra 0.01 til 5.00 kreditter på hver gevinstlinje. Dette innebærer at den høyeste mulige innsatsen på ett enkelt spinn blir på småpene 125 kreditter.

Wild

Wildsymbolet/jokeren i Captain America er symbolet som viser Captain America som kaster skjoldet sitt. Dette symbolet kan være en del av alle kombinasjoner som består av ordinære symboler, og dermed gi gevinster ved å fullføre kombinasjoner. Symbolet kan imidlertid ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scatteren.

Scatter

Scatteren i Captain America er symbolet av Captain America-logoen. At det er en scatter betyr at det utbetaler gevinst uansett hvor på hjulene havner, og uansett hvor mange gevinstlinjer som er aktive. Får man 2, 3, 4 eller 5 scattere i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med henholdsvis 1, 5, 15 eller 100! Får man 3 eller flere scattere får man også tilgang til bonusspillet.

Captain America bonusspill

Som sagt får man tilgang til bonusspillet hvis man får 3 eller flere scattere tilfeldig plassert på hjulene. I bonusspillet skal man hjelpe Captain America med å velge ut fly han skal kaste skjoldet sitt på. De flyene han kaster skjoldet på eksploderer og avslører en pengegevinst! Hvis det utvalgte flyet er Red Skulls fly, altså Captain Americas erkefiende, vinner man 15 gratisrunder på automaten!

Marvel Jackpot

Captain America tilbyr oss tre forskjellige jackpotter som har forskjellig størrelse, og den største bærer navnet Marvel Hero Jackpot. Jackpottene vinner man helt tilfeldig og det vil si at det ikke er noen kombinasjoner som sørger for at disse vinnes. Jackpottene tildeles tilfeldig, og jo høyere innsats man spiller med, jo større er sannsynligheten for at man vinner!

Oppsummering av Captain America

Captain America er en ur-typisk amerikansk helt som står for de tradisjonelle amerikanske verdiene som det folket liker å slå seg for brystet med! Automaten har masse flotte funksjoner, og dekker egentlig alle de kravene vi stiller til en skikkelig spilleautomat! Her finner vi wilds, scattere, bonusspill og til og med muligheten til å vinne gratisrunder – og sannelig er det ikke jackpotter også! Liker du slike spilleautomater vil får side med superheltautomater kanskje være noe for deg!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!