hit
        counter
Hjem / Bugs

Bugs

I spilleautomaten Bugs får vi stifte bekjentskap med den kloke jenta som hele tiden jakter etter spesielle insekter og store gevinster! I denne hagen finner vi masse moro og lønnsomme saker og ting som kan bli våre hvis vi har litt flaks! Hjelp til med å samle inn insekter og sommerfugler for å øke dine vinnersjanser! Husk at det er en progressiv jackpot her man kan vinne!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Bugs er atter en 3D video spilleautomat fra Sheriff Gaming og selskapet jobber virkelig hardt for albue seg plass som en stor aktør i spilleautomat-bransjen. Med sine spilleautomater av strålende grafisk kvalitet og innhold av høy kvalitet har de nå blitt en seriøs konkurrent til sine mer kjente rivaler i NetEnt og Betsoft. Sheriffs automater spiller du blant annet hos ComeOn – les omtalen her.

Oppbygning og innsats

Bugs har et standard oppsett som tilbyr oss spilling over 5 hjul, 3 rader og 20 linjer, noe som er vanlig på de aller fleste av Sheriff Gamings spilleautomater. Når det gjelder innsatsen så kan man spinne med inntil 5 mynter pr. linje og med en verdi på hver mynt som går fra 0.25 til 1.00 – altså en totalinnsats på 100 kreditter.

Utvidet wildsymbol

Som vanlig er hos Sheriff Gaming får vi et utvidet wildsymbol på hjul 3, noe som betyr at det wildsymbolet dekker hele hjulet når det kommer til syne. Symbolet fungerer som en joker og vil derfor kunne danne vinnende kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. I Bugs er dette wildsymbolet reresentert av den røde marihøna.

Click Me

Click Me bonus er et annet nærmest fast inventar hos Sheriff Gaming, og symbolet som utløser denne funksjonen i Bugs er det som viser en marihøne som er på tur til å åpne vingene sine. Når denne kommer til syne i en tilfeldig posisjon samtidig på hjul 1, 3 og 5 starter bonusfunksjonen Click Me. Velg ett av Click Me symbolene for å se gevinsten du har vunnet.

Bugs bonusspill

Bugs har også et integrert bonusspill som vi kan nyte godt av og bonussymbolet er symbolet som viser jenta med skolesekken på seg. 3 eller flere slike symboler strødd utover hjulene fyrer i gang bonusspillet. I dette spillet får vi se at en mengde fargerike sommerfugler har landet på jentas vindu, og hun håper på hjelp fra deg for å fange dem. Du fanger så mange sommerfugler som du klarer ved å klikke på dem, og du får en bonusgevinst eller en gevinstmultiplikator for hver av dem inntil du treffer den hvor det står Collect. Da summeres gevinsten din og du returneres til basisspillet.

Doble gevinstene

I Bugs har du muligheten til å doble gevinstene du vinner. Klikk på Double Up-skiltet ved siden av automaten og få tilgang til dette bonusspillet. Her skal du gjette om utfallet på myntkastet til jenta blir kron eller mynt. Gjetter du riktig dobler du gevinsten din, mens en feilgjetning fører til at pengene er tapt. Du kan fortsette å doble gevinsten din i maksimalt 10 runder, men klarer du det har du altså en anseelig mengde flaks!

Oppsummering

Bugs er som du kan se en innholdsrik spilleautomat som kan tilby oss mange gode bonusfunksjoner – men hvor i all verden er gratisrundene! Hadde gratisrunder vært inkludert i automaten hadde vi vært nær perfeksjon, men uansett – Bugs er virkelig en god automat! Husk også på at når du spiller med ekte penger har du muligheten til å vinne en progressiv jackpot!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!